Лайм

Їхній моральний дух дуже низький: "секс-символ" української армії Артур Тураєв оцінив стан ворога

Військовий захищає нашу країну з 2014 року

Український військовий Артур Тураєв, якого називають головним секс-символом української армії, дав відверте інтерв'ю Славі Дьоміну. Він оцінив стан російських окупантів та заявив, що вони від безвиході та страху починають сильно дуріти, їхній моральний дух зараз на найнижчому рівні.

"Я їх розділяю на 2 типи: перший – люди, які не є професіоналами у військовій справі, їх більшість; другий – люди, які дуже добре роблять свою роботу. Вони отримали великий спротив мирного населення, їхній моральний дух дуже низький. Від свого розпачу та незмоги вони починають сильно дуріти – це їхня ментальність. Від безвиході та страху вони починають робити такі речі, які не вкладаються в голову", - пояснив Тураєв.

Також український військовий розповів, що захищає нашу країну ще з 2014 року. Він був і біля Донецького аеропорту, і біля Авдіївки, і в інших місцях, де проводилися активні бойові дії. "Я був і під Донецьким аеропортом, і в Гранітному, і в Авдіївці, і в Новомиколаївці. Крайнє, що було у мене, - це район Маріуполя. Для мене військова справа, навіть коли це є важка операція, - це кайф. Я обожнюю військову справу, мені це подобається", - сказав Артур.

Фото: instagram.com/arthur_turaev_official

Крім того, чоловік зізнався, чи подобається йому бути секс-символом армії України: "Насправді я не придаю цьому надто важливого значення. В першу чергу я виконую свій обов’язок. Те, що пишуть люди, - це круто і дуже приємно, але не на першому місці".

  • Раніше Даша Астаф'єва розповіла, де живе та працює у Києві. Знаменитість нікуди не поїхала і залишилася у столиці.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil