Лайм

Додому приходжу помитися та переодягтися: Даша Астаф'єва розповіла, де живе та працює у Києві

Знаменитість нікуди не поїхала і залишилася у столиці

Багатьом українським зіркам з моменту повномасштабного вторгнення російських агресорів в Україну довелося змінити рід своєї діяльності. Поки одні вступили до тероборони, інші збирають гуманітарну допомогу чи допомагають готувати. Так, відома співачка та модель Даша Астаф'єва теж зайнялася волонтерством та допомагає на кухні: готує їжу, прибирає, миє посуд.

Зірка в інтерв'ю проекту "Слава+" розповіла, що нікуди не поїхала і залишилася в столиці. "Я перейшла в сховище, яке недалеко від мого дому. Додому приходжу помитися і переодягнутися, бо я дуже сильно вимазуюсь на новій роботі. Я не поїхала, бо тут мій дім, батьки, брат. Багато моїх друзів уже поїхали і навіть не запропонували поїхати разом із ними. Це дуже боляче" - зізналася Астаф'єва.

Виконавиця також поділилася, які у неї обов'язки на кухні: "Я допомагаю на кухні: чищу картоплю, мій посуд, мою підлогу. Ми всі щось робимо, хоча у всіх у житті зовсім інші професії. Увечері я забираю кістки, очистки всякі, залишки їжі та ходжу в центрі розкладаю собакам чи птахам”.

Фото: instagram.com/da_astafieva

Астаф'єва додала, що люди продовжують виконувати свою роботу, незважаючи на те, що Київ під обстрілами. "Столиця в кулях. Але при цьому всі двірники виходять вранці і замітають центр. Нас можуть убити, нас може не стати, але люди все одно виходять і роблять свою роботу. Я думаю, що кожен, хто залишився у Києві, прийняв для себе рішення, і це складне рішення. Я багато разів думала про те, щоб хоча б батьків відправити. Але вони відмовилися", - сказала артистка.

Фото: instagram.com/da_astafieva

Модель заявляє, що до війни вже звикла. "Я звикла, але іноді буває дуже тяжкий стан... Ти просто не можеш з цим впоратися, він сильніший за тебе! Сьогодні я прокинулася від криків. Я так розумію, що когось поранили чи в людини стався інсульт, чи що там... Я почула знову ці вибухи, сирени і в мене просто опускаються руки. Але я завтра з величезним задоволенням піду на кухню, буду там все робити. Мені так легше. Для мене це прямо якась медитація, я вже без цього не можу" , – сказала знаменитість.

Фото: instagram.com/da_astafieva

    Фото: instagram.com/da_astafieva

  • Раніше Святослав Вакарчук розповів, чим займається у ЗСУ. Співак має свою місію.
Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Теги:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита