Лайм

Ілона Гвоздьова розповіла, як отримала тимчасовий прихисток та живе в Італії

Хореограф вивезла дітей з України

Через повномасштабне вторгнення Росії Ілона Гвоздьова, як і багато знаменитостей, виїхала з України у пошуках безпеки для своїх дітей. Хореограф разом із сином та донькою зупинилися в Італії, де вже отримали тимчасовий прихисток.

Про це переможниця "Танців з зірками" розповіла на особистій сторінці в Instagram. "Сьогодні мій день нарешті перетворився на свято, бо ми отримали тимчасове перебування у прекрасній італійській сім’ї Джанфранко і Джі-Джі. Тож хочу з вами розділити цю гарну новину", - поділилася вона з дописувачами 28 березня.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Танцівниця розповіла, що їм допомогла одна італійка. Їх зареєстрували на Refugees Welcome – сайт, де сім'ї з Італії пропонують безкоштовний притулок для українців. Там сім'ї з України самі можуть обрати собі родину, у якій тимчасово проживатимуть.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Ви можете обирати сім’ю, як це зробила я! Є різні регіони, різні умови і головне, ви можете приїхати в сім’ю на співбесіду і обговорити усі умови, подивитися будинок і віднайти для вашої сім’ї гарний варіант", - розповіла хореограф.

"І знаєте, сьогодні я зрозуміла що гарні люди завжди знаходять своїх людей по духу, я не тільки знайшла сім’ю, а ще й знайшла тренера по Zumba, Джі-Джі викладає танці, уявляєте - це доля", - зазначила Ілона.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

  • Анатолій Анатоліч вивіз сім'ю до Франції, через що зіткнувся з критикою. Шоумена засуджують, що він виїхав із України. Сам він пояснив, що для нього це не туризм і не міграція.

Новини партнерів

Читайте також

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм