Лайм

Зачистки продовжуються: Марічка Падалко розповіла, як її чоловік брав участь у звільненні Ірпеня

Єгор Соболєв воює у лавах тероборони

28 березня мер Ірпеня Олександр Маркушин повідомив, що місто під Київом звільнили від російських окупантів. Зачистка залишків ворожих сил продовжується, і телеведуча Марічка Падалко розповіла, що її чоловік Єгор Соболєв бере у ній безпосередню участь.

"Ірпінь звільнений! Більше тижня всі мої думки були в цьому місті, відколи Єгор Соболєв зі своїми побратимами отримав там завдання, - написала мати трьох дітей у Instagram. - Довгі дні без зв'язку, потім поодинокі смс, і сьогодні нарешті… Ірпінь повністю звільнений від окупантів! Зачистки продовжуються…"

Фото: https://www.instagram.com/marichkapadalko/

Раніше Марічка писала, що зв'язку із чоловіком не було по 4 дні.

"Все, що я хочу зараз це - просто почути чоловіка. Тому що чотири дні без звістки поки здаються довшими за цілий місяць війни", - розповідала вона.

Журналіст Єгор Соболєв пройшов військові збори у 2021 році та отримав спеціальність стрілець. Пізніше він уклав контракт із підрозділом територіальної оборони, їздив на тренування та після 24 лютого приєднався до захисту.

На відео, опублікованому Падалко, видно наслідки безлічі обстрілів Ірпеня.

"Маленьке затишне місто розбомблене. Ми тільки минулого літа їздили туди на матч сина проти місцевої футбольної команди, тому, як я розумію, зачистити від орків місцевий стадіон (блакитні руїни) було особливо цінним, - додала ведуча. - Нещодавно ми там сиділи щасливою родиною, де найбільшим нашим викликом було перекричати дуже активних мам місцевої команди…"


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Марічка Падалко (@marichkapadalko)

  • Пізніше в мережі з'явилися та відео з Ірпеня – зруйнованого, але вже вільного від окупантів.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита