Лайм

Чотири дні без звістки: Марічка Падалко розповіла про чоловіка-захисника

З перших днів війни він захищає Україну у теробороні

Чоловік Марічки Падалко, як і багато знаменитих чоловіків, захищає Україну від російських окупантів, які вже цілий місяць знищують українські міста та вбивають мирне населення. З початку війни Єгор Соболєв вступив до лав тероборони, через що тепер рідко виходить на зв'язок із сім'єю.

Про це розповіла дружина екс-нардепа на особистій сторінці в Instagram. Ведуча "1+1" опублікувала коротке відео з чоловіком-захисником і зізналася, що не могла зв'язатися з коханим цілих чотири дні.

Марічка Падалко із чоловіком Фото: instagram.com/marichkapadalko

"Все, що я хочу зараз це - просто почути чоловіка. Тому що чотири дні без звістки поки здаються довшими за цілий місяць війни", - поділилася Марічка і додала, що через 4 години після цієї публікації, Єгор прислав їй смс.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Марічка Падалко (@marichkapadalko)

Раніше ведуча розповідала, що її чоловік наперед відчував, що буде війна, тому почав тренуватися та їздити на військові збори ще влітку. А ось вона відмовлялася вірити в це і не хотіла обговорювати жодних планів "Б". Через це подружжя часто сварилося.

"Мене дратувала закупівля спальників для сім'ї, необхідних запасів для тривожної валізи, я хотіла думати зовсім про інше..."Війна? - Я подумаю про це завтра". Добре, що Єгор подумав про це вчора, і ми були готові, - зізнається Падалко. - Мої друзі, які теж скептично ставилися до закликів Єгора готуватися, тепер запитують: "А що каже Єгор?". Тому скажу, що він каже, що Україна обов'язково переможе!"

Єгор Соболєв Фото: instagram.com/marichkapadalko

Новини партнерів

Читайте також

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова