Лайм

Брюс Вілліс завершує кар'єру через розлад мови: що відомо про його стан

Сім'я зірки "Міцного горішка" поділилася сумною новиною

Брюс Вілліс йде з кіно після того, як йому поставили діагноз "афазія". Сім'я 67-річного актора поділилася новиною і подробицями у себе в Instagram.

"Як сім'я, ми хотіли поділитися тим, що наш коханий Брюс має деякі проблеми зі здоров'ям. Нещодавно йому поставили діагноз афазія, яка впливає на його когнітивні здібності. В результаті цього Брюс відмовляється від кар'єри, яка так багато для нього означала", - йдеться в повідомленні Румер Вілліс, Скаут Вілліс, Таллули Вілліс, Мейбл Вілліс та Евелін Вілліс, а також дружини Брюса Емми Хемінг Вілліс та його колишньої дружини Демі Мур.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

За даними американської Майо, афазія - це "стан, який позбавляє вас можливості спілкуватися. Це може вплинути на вашу здатність говорити, писати і розуміти мову, як усну, так і письмову". Зазвичай виникає раптово після інсульту або травми голови, але може поступово розвиватися через повільно зростаючу пухлину головного мозку або захворювання, яке викликає прогресуюче необоротне пошкодження (дегенеративне).

У повідомленнях сім'ї Брюса в Instagram говориться, що це "справді складний час" для всіх: "Ми проходимо через це як міцна сімейна одиниця і хотіли залучити його шанувальників, тому що знаємо, як багато він означає для вас, як і ви для нього". Як Брюс завжди каже: "Переживи це", і разом ми плануємо зробити саме так", - заявили вони.

Брюс Вілліс відомий своєю довгою кар'єрою у Голлівуді. Він зіграв головні ролі у таких бойовиках, як "Міцний горішок" та його продовженнях, "Армагеддоні" та інших. Він також з'являвся у культових фільмах "Кримінальне чтиво", "П'ятий елемент", "Шосте почуття", "12 мавп", "Місто гріхів". У 2018 році він знявся в бойовику режисера Елі Рота "Жага смерті". Актор отримав безліч нагород, у тому числі премію "Золотий глобус" та дві премії "Еммі". Кілька проектів за його участю мають вийти у 2022 році.

Новини партнерів

Читайте також

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу