Лайм

Людина з великим серцем: Ед Ширан підтримав "Антітіла" і отримав від гурту теплу подяку

Виконавець знайшов свій спосіб висловити підтримку

Раніше гурт "Антітіла" звернувся до Еда Ширана з проханням допомогти їм виступити на благодійному концерті у Великій Британії на підтримку України. Британський музикант погодився зробити телеміст, але організатори заходу відмовили українському колективу у виступі. Проте артист все ж таки знайшов спосіб підтримати нашу країну. У своєму блозі в Instagram Ед опублікував кліп гурту "Антітіла" на пісню "Hello".

Переглянути цей допис до Instagram

Антитіла / Antytila (@antytila_official)

Музиканти не стали зволікати з подякою і опублікували відповідний пост: "Ед Ширан, ти Людина з великим серцем! Дякуємо за підтримку України! Дякуємо, що слухаєш нашу музику! І дякую вам, жителі Сполученого Королівства, за вашу увагу та всі повідомлення, які ми отримали за ці дні. Ви просто неймовірні! Перемога України зовсім близько! А після цього на нас чекає великий концерт у Столиці України, де ми будемо раді вас бачити! Залишаємось сильними!Ми боротимемося за своє до кінця. Слава Україні! Слава героям!" – написали вони.

Нагадаємо, члени групи "Антітіла" вступили до місцевої територіальної оборони. Вже другий місяць вони захищають Київ від російських загарбників.

"Ми евакуаційна бригада. Тобто у нас є автомобіль. У нас є навички тактичної медицини. У нас є командир Анастасія, яка вже має військовий досвід ще з часів початку війни на Донбасі. І під її керівництвом ми виїжджаємо на поранення після припинення вогню. Наше завдання – вчасно зупинити кровотечу. Надати першу медичну допомогу. І максимально швидко евакуювати людину в реанімацію чи хірургію. Все залежить від ступеня складності поранення", - розповідали артисти детальніше про свої обов'язки.

  • Фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк також опинився в числі тих, хто приєднався до територіальної оборони рідних міст. 26 березня музикант отримав поранення в обличчя, коли його колона потрапила під мінометний обстріл російських окупантів. Через кілька днів Хливнюк в Instagram розповів про свій стан.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації