Лайм

Поранений під час обстрілу Андрій Хливнюк розповів про свій стан і показав фото з лікарні

Лідер "Бумбокс" постраждав під час мінометного обстрілу

Фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк - один із багатьох українців, які приєдналися до територіальної оборони рідних міст. 26 березня музикант отримав поранення в обличчя, коли його колона потрапила під мінометний обстріл російських окупантів. Через кілька днів Хливнюк в Instagram розповів про свій стан і показав фотографії на лікарняному ліжку.

"Чудового весняного дня, друзі! Дякую за гори добрих слів і нудсиків, - написав він, натякаючи на те, що отримує від дівчат підбадьорливі "нюдси" - оголені фотографії. - Одужую не по днях, а по хвилинах! Люблю вас!"

Фото: https://www.instagram.com/andriihorolski/

На фото 42-річний соліст "Бумбокс" показав обличчя з пов'язкою та праве око з синцем. В Instagram-історіях він опублікував ще одне селфі, на якому видно чисте та комфортне лікарняне ліжко.

Фото: https://www.instagram.com/andriihorolski/

У коментарях шанувальники та друзі Хливнюка висловлюють йому свою підтримку та бажають здоров'я. "Одужуйте! Після війни чекаю на ваш концерт!" – пишуть люди. - "Нам не можна без ваших пісень, бережи вас Бог".

Раніше музикант розповідав, що захищає Київ у бригаді тероборони. "Вся країна зараз працює як одне ціле. Ми також займаємося охороною правопорядку, забезпечуємо гуманітарною допомогою громадян. У столиці ще залишилося багато людей, які перебувають у бомбосховищах. Вони потребують уваги: продуктів, медикаментів і навіть евакуації з тих місць, де точаться гарячі бої. Це постійна робота. Підрозділ спить по черзі по годинах", - розповів артист.

Новини партнерів

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця