Лайм

Ангел-охоронець на плечі: Шон Пенн у Львові тепло підтримав Володимира Зеленського

Зірка Голлівуду знову приїхав в Україну

Американський актор та кінорежисер Шон Пенн приїхав до Львова, щоб разом зі своєю благодійною організацією CORE надавати допомогу біженцям із різних регіонів України. Він уже зустрівся із політиком та головою Львівської обласної адміністрації Максимом Козицьким. Як відомо, вони обговорили реалізацію програми на допомогу.

Також знаменитість продовжує і надалі відкрито говорити про те, що підтримує Володимира Зеленського. Так, у своїй останній stories у Instagram Пенн назвав президента України "янголом-охоронцем усіх демократичних мрійників". Він прикріпив відео, яке було знято у Львові, на задньому плані можна помітити телевізор під час промови Зеленського.

Фото: instagram.com/seanpenn

"Минулого понеділка у прямому ефірі з ангелом-охоронцем усіх демократичних мрійників на моєму плечі", - написав Шон.

Благодійна організація CORE (Community Organized Relief Effort), яка була заснована у 2010 році для допомоги постраждалим від землетрусу на Гаїті, відкриє центр у Кракові для допомоги біженцям. Буде найнятий місцевий персонал, співробітники пройдуть повну підготовку з надання допомоги людям, які перетинають кордон.

Зірка Голлівуду зазначив, що прийом біженців – вчинок, який може зробити кожен. "Хоча кожна країна і кожна культура, кожен народ мають свою велику індивідуальну цінність, я не знаю більшої цінності, ніж відчиняти свої двері тим, хто цього потребує, в даному випадку - героїчному народу України", - сказав Пенн.

Фото: Getty Images

Вже кілька місяців кінорежисер знімає документальний фільм про вторгнення Росії в Україну. У лютому він якийсь час пробув у Києві. "Режисер спеціально приїхав до Києва, щоб зафільмувати всі події, які зараз відбуваються в Україні, і розповісти світові правду про вторгнення Росії в нашу країну. Шон Пенн сьогодні серед тих, хто підтримує Україну в Україні. Наша країна вдячна йому за таку мужність та чесність", - заявили раніше в Офісі президента України.

  • Тим часом режисер "Бонда" Кері Фукунага приїхав до Києва. Кінематографіст уже тиждень перебуває в Україні.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз гурт "Ґринджоли", який представляв Україну на "Євробаченні" з гімном революції

Гурт Ґринджоли існує в особі Романа Калина - чому колектив розпався та чим зараз займається його колишній лідер

Російський репер Noize MC зустрівся у Чикаго з Андрієм Хливнюком та заявив, що пишається ним

Російський репер Noize MC розповів про дружбу з Андрієм Хливнюком та похвалився спільними фото із ним - пост артиста

Мстислав Чернов привіз в Україну "Оскар", який отримав за фільм "20 днів у Маріуполі"

Мстислав Чернов повернувся в Україну з першим Оскаром - в мережі показали фото режисера на київському вокзалі