Лайм

Надін Медведчук із "Холостяка" поїхала до Італії та розповіла, чому біженство - не найкращий варіант

Дівчина дала детальну відповідь

Блогерка та екс-учасниця шоу "Холостяк" Надін Медведчук через війну в Україні змушена була виїхати за кордон, як і багато інших людей. 24 лютого дівчина на орендованому таксі вибиралася з Києва до Чернівців, а згодом іммігрувала до Італії.

В інтерв’ю Славі Дьоміну Надін розповіла, що насправді означає слово "біженець" у Європі. "В Європі біженство дорівнює афроамериканці. Афроамериканці чи українці – немає значення. Люди країн третього світу, які не мають доходу, бідні країни. Наша країна - не бідна. У нас прекрасна країна, прекрасна економіка, у нас багаті люди. Їх прирівнюють до країн, в яких типу взагалі не розвивається економіка", - пояснила вона.

"Два дні тому ввели виплати – це новий закон, який дає українцям два варіанти. Перший: якщо людина приїжджає в Італію до своїх родичів чи знайомих, вони її прописують у себе – для цього потрібно мати певну квадратуру. Вони отримають виплати за те, що у них живуть українці. В середньому - 900 євро на людину на місяць. Ця виплата витрачається на комунальні послуги, продукти и т. д. Другий варіант: якщо людина приїжджає і їй немає де жити, то тоді їй дають виплати на проживання. Сума виплачується протягом 3-х місяців. Для дорослого – 300 євро, для дитини – 150 євро. Оскільки цей закон тільки прийняли, ще немає точної схеми, як саме отримати цю виплату. Взагалі в Італії все відбувається дуже довго", - продовжила свою розповідь дівчина.

Фото: instagram.com/nadin5_

Екс-учасниця "Холостяка" також поділилася, що не хотіла виїжджати з України, але про це її попросили батьки. "Я не хотіла їхати в Італію. Мене практично змусили батьки. Через сильний стрес я схудла одразу на 5 кілограмів, під очима з'явилися просто чорні впадини. Батько сказав, що вони мене не впізнають, що бояться за моє здоров'я. Батьки хотіли вберегти мене та мої нерви", - сказала Надін.

  • Тим часом Слава Камінська відповіла на критику через переїзд та мову. Співачка емоційно звернулася до хейтерів.
  • Анатолій Анатоліч вивіз сім'ю до Франції, через що зіткнувся з критикою. Шоумена засуджують, що він виїхав із України. Сам він пояснив, що для нього це не туризм та не міграція.
Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Теги:

Новини партнерів

Читайте також

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм