Лайм

Ви санітари чужого лісу: Слава Камінська відповіла на критику через переїзд та мову

Співачка емоційно звернулася до хейтерів

Після переїзду до Нідерландів Слава Камінська щодня стикається із хейтом у соцмережі. Також дописувачів її Instagram хвилює мовне питання – співачка веде сторінку російською мовою. Зірка не стала мовчати, й відповіла на критику різким дописом.

У своїй публікації Слава закликає тих "персонажів", які засуджують і намагаються внести розбіжності - відписатися від неї. Вона зазначила, що її позиція вже давно всім зрозуміла, і доводити її "бронелобим" вона не збирається.

Фото: instagram.com/babaslavka

"Замість того, щоб підтримувати один одного, ви самі розповсюджуєте фейкову інформацію про те, хто куди виїхав і який кордон перетнув. Це цинізм, а не патріотизм. Ви дорікаєте мені мовою, якою я говорю - це фашизм, а не патріотизм! Одеса, Крим, Донбас і Харків теж говорять російською і всі ми - це Україна! Подумайте про те, що руки опускаються саме через таких, як ви. Вам потрібні видовища, а багатьом людям зараз хліб, який не пахне мовою! Ясно?", - звернулася до хейтерів екс-солістка "НеАнгелів".

"Виставила памперси - молодець, допомагає народові, зробила щось, не вказуючи імен - значить, нічого не зробила, треба ж відзвітувати, без видовищ нікуди. Ви у своєму розумі? Нападаючи на своїх же, ви санітари чужого лісу", - зазначила зірка.

Фото: instagram.com/babaslavka

Слава також нагадала, що тим українцям, які через війну виїхали з країни, "далеко не солодко".

"У багатьох мовний бар'єр і у 80% маленькі діти, життя, яких потрібно влаштувати на час воєнних дій, для того, щоб зберегти майбутнє нашої країни! Чи ви вважаєте, що наше майбутнє в їхній особі має бути зі скаліченою психікою? Але ж це теж громадяни України! І вже повірте, хрін би хто з власної волі поїхав би в чужу країну, якби не війна", - написала вона.

  • Раніше Слава Камінська розповіла, чому обрала саме Нідерланди та як там приймають біженців з України.
  • Анатолій Анатоліч вивіз сім'ю до Франції, через що зіткнувся з критикою. Шоумена засуджують, що він виїхав із України. Сам він пояснив, що для нього це не туризм та не міграція.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита