Лайм

Брехня та збочення: Маша Єфросініна жорстко відповіла путінському прихвостню Баскову

Знаменитість впевнена, що зірки-рашисти бачили знімки вбитих російськими окупантами мирних жителів

Поки українські захисники вже 40-й день борються з російськими загарбниками на передовій, українські знаменитості продовжують вести боротьбу на інформаційному фронті. Маша Єфросініна записала звернення до зірок РФ, які підтримують злочинну політику Володимира Путіна. Так, ведуча відреагувала на новий пост кремлівського пропагандиста Миколи Баскова. Співак вкотре висловив підтримку владі та назвав Україну "братським народом".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"У перші дні проведення спецоперації з денацифікації України та звільнення братнього народу від націоналістичного ярма та божевілля, а також реального збереження нашої країни я висловив свою патріотичну позицію. Я отримав величезну кількість погроз та образ, але ми з вами розуміємо від кого. Але, що найважливіше - я відчув і отримав підтримку багатомільйонної аудиторії - всіх і кожного, я це відчував і в мережі, і в звичайному житті, і на концертах. Зверніть увагу – як нас не намагаються вколоти, нічого в них не виходить, тому що їхня система побудована на брехні, збоченні, вони впали в ліберальну красу, а зараз щодня впадають у відчай. А наше життя побудоване на правді та прагненні до справедливості. Нам нічого соромитися. Фейкові атаки та масове залякування, на які Захід зробив ставку в інформаційній війні, призвели до швидкого вироблення імунітету проти брехні. Ніякого враження на росіян не справили сльози п'ятої колони і "зірок", що поїхали - люди сприйняли це як самоочищення суспільства від тих, хто насправді ніколи не був на боці народу. Головною ж консолідуючою особою в Росії став президент, чий рейтинг сьогодні перевищує рейтинги західних лідерів. І це лише початок розпрямлення наших крил, нашого польоту у розвитку країни, її перетворенні у багатьох сенсах та сферах. Ми повинні ще уважніше ставитись до один одного, цінувати нашу згуртованість, спільні цінності, допомагати та підтримувати один одного у розвитку, а разом робити життя в країні наповненим та цікавим! Дякую всім за підтримку та за згуртованість", - написав путінський прихвостень Басков.

Єфросініна жорстко відповіла російському артисту і не побоялася назвати речі своїми іменами. Також вона розповіла про всі ті звірства, які вчинили російські окупанти у Київській області.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

"Сьогодні вся стрічка заповнена фотографіями з Бучі та Ірпеня Київської області, звідки нарешті вигнали російську мерзоту. Вона бігла, ця мерзота, прихопивши з собою блендери та праски, прикраси наших жінок, попередньо зґвалтувавши їх, вбивши, загорнувши в килими та намагаючись їх спалити, викинувши на дорогу. Днями мені стало відомо, що в одному з регіонів окупанти грають у сафарі з дітьми – вони просто змушують дітей бігти і стріляють по ногах, якщо ті недостатньо швидко біжать. У Бучі знайшли приблизно 300 трупів зі зв'язаними руками, десятки з них попередньо зазнали тортур", – сказала Марія.

"Навіть цифрові налаштування Instagram не здатні це переварити. Натомість здатні мерзенні душі "баскових", "манучарових", "канделакі", "машкових", "симоньян", "соловйових" та іншого раболепського начиння диктатора Путіна", - продовжила вона.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Крім того, українська знаменитість упевнена, що зірки-рашисти бачили знімки вбитих російськими окупантами у Бучі мирних жителів, а також подивляться її відео.

"Послухай, Басков, наполіроване ти о*ко. Ти пишеш, що ми братній народ? Не смій ніколи цю фразу взагалі вимовляти! Ми, Україна, – братній народ, який живе у брехні та збоченні? Брехня, Миколо, – це коли тобі забороняють говорити про свою позицію і виходити на вулицю з плакатом... Брехня і збочення, гнійні пропагандисти, - це коли дітям у школі заборонено обговорювати війну і навіть вимовляти це слово. Перекручування – коли взятий у полон військовий дзвонить своїй матусі в Росію, а вона йому каже: "Синку, нічого не говори про себе, благаю, до мене прийдуть і в тюрму заберуть". Збочення – це коли ви*лядки російські натирили у наших жінок навіть нижню білизну, дзвонять своїм дружинам і хваляться цим, а ті кажуть: "Побільше, побільше греби!" Брехня і збочення – це коли ваш диктатор не виходить із бункера, а вам розсилають методички, що писати і де, інакше як це – у кількох сотень публічних людей практично один в один ті ж слова в постах? Ось це, Коля, брехня та збочення", – заявила Єфросініна.

"Але в одному ти маєш рацію, Колю. Маєш рацію! Визнаю. У тому, що завжди заперечував, що ти гей. Ти і твій коханець [російський ведучий Владислав] Манучаров. Завжди заперечували, що ви геї. Тут – погоджуся. Ви справді не геї. Ви – пі*араси", - резюмувала ведуча.

  • Сергію, за кого всіх тримаєш нас тут? Потап у віршах звернувся до Безрукова. Музикант гідно відповів ще одному любителю "русского мира".

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі