Лайм

Навіть у тварин є співчуття: танцюрист Назар Грабар у Бучі розповів про базу окупантів у нього вдома

Хлопець записав емоційний ролик

Відомий танцюрист, модель та зірка Instagram Назар Грабар захищає нашу країну в лавах ЗСУ з перших днів війни. Він опублікував відео, в якому розповів про зруйновану російськими орками Бучу та про те, що в нього більше немає дому.

29-річний танцюрист уточнив, що російські військові зробили з його помешкання базу, потім усі звідти винесли. Але навіть не це найстрашніше. Хлопець сказав, що довкола житлового комплексу лежать тіла розстріляних людей із зав'язаними руками. На його думку, російських загарбників навіть не можна назвати тваринами після скоєних злочинів, адже навіть у тварин є співчуття.







"У мене більше немає дому. У моєму будинку була база російських солдатів, саме в моїй квартирі. Усе винесли. Але це не найстрашніше. Навколо жилкомплексу лежать тіла молодих людей, таких як я віком, зв'язані та розстріляні. Російські солдати, хоч це навіть не солдати, це просто нікчеми, ви навіть не тварини. Навіть у тварин є співчуття. Ви просто, бл*дь, чмо, яке прийшло красти сковорідки, і телевізори, бл*дь, у мирних людей. І людей розстрілювати. І ви називаєте себе другою армією у світі? Та ви що, ви просто, бл*дь, бандити, які б'ють нишком. Ви, с*ка, вже програли цю війну", - заявив Назар.

Фото: instagram.com/nazargrabar

Назар Грабар народився в Дніпропетровській області. Він з дитинства захоплювався спортом та танцями. У 2014 році ледь не поїхав до Японії за модельним контрактом. Хлопець випадково побачив на анкету СТБ, де пропонували подати заявку на участь у масштабному шоу "Танцюють всі". Він вирішив ризикнути та пройшов у прямі ефіри. Вже тоді до нього прийшла перша слава та любов глядачів. Після участі у танцювальному шоу Грабар знімався у кліпах гурту "Время и Стекло", був учасником шоу-балету співачки Світлани Лободи. Саме він знімався у кліпі "Твои глаза".

  • Режисер "Бонда" Кері Фукунага в Бучі показав щемливі фото людей, що вижили. Жителям міста привозять їжу та гуманітарну допомогу.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків