Лайм

Нескореним братам та сестрам: бандуристка Марина Круть випустила зворушливу пісню "Воля"

Шанувальники подякували артистці за творчість

Українські артисти продовжують підтримувати та надихати народ України своєю творчістю у цей непростий час. Так, бандуристка та співачка Марина Круть презентувала пісню під назвою "Воля", яку написала в період час війни.

Відповідна композиція з’явилася на YouTube-каналі виконавиці. Також у своєму блозі в Instagram вона опублікувала ролик, в якому виконала цю пісню наживо вдома. "Присвячена усім нескореним братам і сестрам", - розповіла Марина детальніше.

Текст пісні:

Мамо, не плач, ти мене народила для волі,

І ціною власної крові в полі соняшники проростуть.

Мамо, я в путь, бо уже нема що втрачати,

Ми не вміли ніколи мовчати, бо немає чужих дітей

Замість звуків міських сирен заспівай мені гарних пісень.

Ми прокинемось всі в один день від весняних і добрих вістей.

У коментарях шанувальники подякували артистці за творчість, додавши, що пісня вийшла дуже гарною та ніжною.

Krutь - українська співачка, поетеса, композиторка і бандуристка. Вона народилася 21 лютого 1996 року в Хмельницькому в сім'ї робітників. Закінчила Хмельницьку дитячу школу мистецтв за класом "бандура". Далі продовжила навчання в Хмельницькому музичному училищі ім. В. І. Заремби. За роки навчання стала переможцем та лауреатом численних всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Марина вже з 15 років почала заробляти самостійно, граючи на різних заходах. Із "халтур" бандуристка назбирала на свій перший альбом та після закінчення навчання поїхала працювати в Китай аби заробити гроші на розвиток своєї творчості. Сольний проект Круть, для якого вона самостійно пише пісні, називається "Krutь". Вона характеризує свій стиль як інді-соул зі звучанням бандури.

  • Українська виконавиця alyona alyona випустила пісню-молитву, яку записала разом зі співачкою JerryHeil. За словами реп-зірки, це не просто трек і його не буде на стрімінгових платформах. Проте шанувальники все ж таки можуть його прослухати.
  • Володимир Дантес написав трек про війну, головний меседж якого: українці та росіяни – не один народ.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil