Лайм

Паляниця розірве твій рот: Володимир Дантес написав пісню "Ми не один народ"

Музикант заспівав про війну

Незважаючи на війну в Україні та розлучення з Надією Дорофєєвою Володимир Дантес продовжує створювати музику. Співак написав трек, головний меседж якого: українці та росіяни – не один народ.

Акустичний фрагмент пісні музикант оприлюднив на особистій сторінці в Instagram. На початку треку виконавець описує той страшний ранок 24 лютого, коли Росія напала на Україну: "Проснулась она в 4 утра, разбудил ее звук дрожащего стекла...".

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Також Дантес згадує "тупих емігрантів", які називають війну "операцією" і не знають, що йдуть на смерть, життя українців у підвалах та сховищах та знамениту фразу про "російський військовий корабель".

"Хай, паляниця розірве твій рот, хей, русский слышь, мы не один народ", - співає музикант.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dantes (@vladimirdantes)


  • Go_A присвятили пісню відродженню України після війни. У ній звучать такі слова: "Рости, моя калина". Вони символізують відродження України, її розквіт та перемогу, до якої залишилося зовсім трішки.
  • Женя Галич та Саша Чемеров випустили пісню "Досить". Новий трек музиканти присвятили українським бійцям, які вже другий місяць героїчно борються із російськими окупантами.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео