Лайм

Вони на боці зла: Анатолій Анатоліч закликав не вірити "ліберальним" російським журналістам

За словами ведучого, вони теж брешуть, просто не в лоб

Анатолій Анатоліч упевнений, що у РФ немає чесних журналістів і закликав українців не вірити таким "ліберальним персонажам", як Ксенія Собчак та Олексій Пивоваров.

На думку українського шоумена, ці російські медіа-діячі хоч і тримають нейтральну позицію щодо війни, яку Росія розв'язала проти Україні, однак вони "на стороні зла". Просто роблять це дуже обережно.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"Це означає, що ця темрява вже торкнулася їх, як у Венум, і вона вже заразила їх, - написав він в Instagram. - Не буває трохи. Не вірте нічого, що говорять із Росії. Це точно буде брехня, або підведення до чогось поганого у найближчому майбутньому”.

"Коли у лютому з'явилися новини про те, що Україна вирішила напасти на Донбас, і несподівано почала бомбити нещасних жителів, усі зрозуміли, що зараз буде жесть з боку Росії. Потім було визнання незалежності та війна. І так у всьому. І так завжди. Не вірте Собчак і тому подібним правдолюбам", - наголосив інтерв'юер.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Анатолій Анатоліч навів приклад, як у Telegram-каналі Ксенії Собчак подається новина про ракетний удар по Краматорську.

"Володимир Зеленський звинуватив в ударі по Краматорську російську сторону. "Це зло, яке не має межі. Окупанти вдарили "Точкою-У" по залізничному вокзалу, де перебували мирні українці". При цьому Міноборони Росії каже інше", - сказано в пабліку "Ковавая барыня".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

  • Раніше українська співачка Санта Дімопулос присоромила Ксенію Собчак за допис про гуманізм. Артистка назвала таку журналістику геноцидом українців.

Новини партнерів

Читайте також

Буде власність нашого сина: Квіткова розповіла про поділ майна після розлучення з Добриніним

Даша Квіткова і Нікіта Добринін після розлучення поділили все порівну - колишні закохані планують купити квартиру сину Леву

Привернули увагу до України: alyona alyona і Jerry Heil висловилися про результати "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil висловилися про 3 місце на Євробаченні 2024 - артистки подякували шанувальникам за підтримку

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео