Лайм

Скільки болю: Катя Осадча відреагувала на лист 9-річного хлопчика з Гостомелю загиблій матері

Читати без сліз неможливо

Маленький хлопчик із Гостомелю (Київська область) написав послання своїй мамі, яку вбили російські окупанти. Текст листа облетів соцмережі та зворушив серця багатьох українців. Телеведуча та мама трьох синів Катя Осадча відзначила, що діти не заслужили такого горя.

Як розповіла ведуча у своєму Instagram, 9-річна дитина разом із мамою тікали з окупованого орками містечка під Києвом. Їхню машину розстріляли. Жінка загинула, хлопчик дивом вижив. "Він застряг у машині після аварії і не міг вибратися. Його витягли люди та забрали до себе у підвал", - поділилася Осадча.

Фото: instagram.com/kosadcha

Незабаром хлопчик написав своїй мамі листа на небо. Малюк дякує своїй рідній людині за дитинство і кращі 9 років життя. Він бажає мамі потрапити до раю і обіцяє добре поводитися, щоб потім з нею там зустрітися.

"Мамо. Цей лист - це подарунок тобі на 8 березня. Якщо ти думаєш, що даремно мене виховувала, то це не так. Дякую за найкращі 9 років життя! Велике дякую за дитинство! Ти найкраща мама у світі. Я тебе ніколи не забуду! Бажаю тобі щастя на небесах. Бажаю тобі потрапити до раю. Я постараюся добре поводитися, щоб потрапити до раю", - сказано в листі.

Фото: Pixabay

"Скільки болю... Діти, ви не заслужили цього жаху. Немає сил пережити дитяче горе", - відреагувала Катя Осадча.

Дописувачі ведучої написали, що вони не можуть читати листа дитини без сліз, у них розривається серце.

"Це нестерпно боляче", "Господи, тварюки, горіти вам у пеклі", "Господи!! Чому ми не можемо зупинити час і повернути життя цих ангелів?", Немає сил, цього не повинно бути. Захист Боже цих діточок", "Плачу... моє серце розривається на частини", - пишуть коментатори під постом.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії