Лайм

Жахи війни: Катя Осадча відреагувала на фото дівчинки, підписаної на випадок загибелі мами

Знаменитість прокоментувала шокуючий кадр

Телеведуча і мати трьох дітей Катя Осадча з болем відреагувала на фотографію маленької дівчинки, на спині якої написані контактні дані на випадок, якщо її батьки загинуть від кулі російських окупантів.

Як зізналася знаменитість в Instagram, вона майже не плаче, щоб ще більше не травмувати своїх синів, проте дивлячись на "жахи війни" її серце розривається.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Ми майже не плачемо, ми не маємо права показувати дітям, що щось не так, але вони все розуміють, по своєму, але розуміють… Я читаю розповіді дітей про війну і плачу потайки, щоб сини не бачили, - зізнається ведуча .- На світлині дівчинка Віра, мама Віри написала на її спині контакти і ім’я, на випадок, якщо мама не виживе".

Віра із мамою до війни Фото: instagram.com/aleksandra.mako

"Боже, як нам пережити все це. Як нам, коли настане мир, знову бути, як раніше щасливими в своїх родинах, якщо сотні маленьких ангелів більше не будуть бігати і радіти дощу і калюжам, а батьки будуть все життя нести цей біль", - каже Осадча.

Телеведуча впевнена, що світ не повинен заплющувати очі на жах, який відбувається в Україні. Війна має закінчитися. Проте жоден українець не пробачить і не забуде цих страшних злочинів проти мирних жителів. "Відчуття люті і жага помсти буде з нами до кінця днів", - наголосила Катерина.

Новини партнерів

Читайте також

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава