Лайм

Виїхав за законом: дружина Сергія Бабкіна заступилася за співака, який виїхав із України

Музикант вивіз сім'ю до Німеччини

Український музикант Сергій Бабкін разом із дружиною та трьома дітьми покинув рідний Харків через війну. Сім'я на власному авто виїхала з України через Молдову та Румунію, після чого осіла у Німеччині.

Коли Бабкін підтвердив свій вимушений переїзд у програмі "Зірковий шлях", користувачі мережі почали обурюватися: "Як він взагалі виїхав?" "Хто його пропустив через кордон?" "У Тараса Тополі теж троє дітей, а він зараз із нами, захищає країну".

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

Не витримавши натиску критики, в дискусію втрутилася дружина співака Сніжана Бабкіна. З нею музикант виховує трьох дітей – доньку Веселину, синів Артура та Єлисея.

"Людина щодня має приносити користь своїй Країні. Яку користь приносите ви зараз, обливаючи лайном людину, яка щодня допомагає волонтерам, дитячим будинкам, перинатальним центрам, людям похилого віку вижити! - написала Сніжана. - Виїхав за законом - 3 дітей. Не пішов воювати, бо переніс за рік три операції на очах, рятуючись від сліпоти".

Фото: https://www.instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Дружина музиканта порадила критикам щодня ставити собі питання: чим я був корисний сьогодні?

"Робіть все від себе залежне, щоб у нашій країні швидше настав мир! Мир, чуєте? А не ось це, чим ви тут займаєтеся", - обурилася вона.

Раніше Сніжана Бабкіна зізналася, що відчувала провину через виїзд із України. "Багато друзів, чоловіків, наші музиканти – всі залишилися тут. Але корити себе – це шлях, який нікуди не приведе, ти просто себе з'їси", - розповіла вона у програмі "Зірковий шлях". - Треба ставити собі питання: чим я можу в цей час бути корисною? Як можу допомогти іншим? Адже коли ти щось робиш, то зникає почуття провини".

Новини партнерів

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця