Лайм

Було страшно їхати до кордону: Сергій Бабкін розповів про виїзд до Німеччини та зруйновані плани

Артист поділився подробицями

Український музикант Сергій Бабкін через війну в Україні вимушений був покинути рідний Харків і виїхати за кордон. З дружиною та дітьми він поїхав до друзів у Дніпро, далі була Німеччина.

"Про Німеччину ще не було ніякої мови, ми просто їхали. Було страшно їхати до кордону з Молдовою, бо нікого не було, жодної машини. Лише страшна тиша і ми одні. Ми заїхали в Молдову, потім у Румунію. Звідти ми поїхали до Угорщини. Вже там зв’язалися з нашою знайомою, вона нам розповіла, що у Німеччині є три кімнати, які німець віддав для українців", - розповів виконавець "Зірковому шляху".

Сніжана Бабкіна зізналася, що відчувала провину через те, що виїхала з України.

"Я це стала відчувати, тому що багато друзів, чоловіків, наші музиканти – всі залишились тут. Гнобити себе – це шлях, який нікуди не приведе, ти просто себе "з’їси". Треба задавати собі питання: чим я можу в цю годину бути корисною? Як можу допомогти іншим? Бо коли ти щось робиш, то зникає відчуття провини" - поділилася вона.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina

Також зіркове подружжя розповіло, що вони планували у найближчому майбутньому переїжджати з Харкова до Києва, але війна зруйнувала ці плани. "В Харкові ми живемо, а в Києві працюємо. Влітку ми заговорили про те, що треба переїжджати, тому що ми втомилися від поїздів. Ми не встигли продати своє, щоб купити в Києві", - сказала Сніжана.

  • Раніше дружина Віктора Павліка прилетіла до Ізраїлю за візою біженців та розповіла, чи повернеться до України. Дівчина поділилася подробицями.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита