Лайм

Одна між Росією та Європою: співачка Шер закликала озброїти Україну

Зірка виступає за військову допомогу нашій країні

Серед безлічі закордонних знаменитостей, які підтримують Україну, співачка Шер говорить не лише про біженців та жертви серед мирного населення, а й про військову допомогу для нашої країни. У Twitter 75-річна зірка закликала озброїти Україну та попередила світ про наслідки нерішучості.

Фото: Getty Images

"Україна - друга найбільша країна в Європі після Росії. Вона межує з сімома країнами, і вона єдина стоїть між російською агресією та Європою. Якщо ми не озброїмо Україну танками і т.д, ми шкодуватимемо про це все життя. Тому що Росія не просто дихатиме Європі в спину. Вона спробує зламати її", - написала Шер.

Серед тисяч лайків та коментарів за позицію співачку подякувала Україна, а саме її офіційна сторінка у Twitter. "Спасибі. Абсолютно вірно", - йдеться у повідомленні.

Фото: https://twitter.com/cher

Шер підтримує Україну не вперше. З початку повномасштабного вторгнення Росії вона неодноразово висловлювалася про війну у соціальних мережах.

"Світ продовжує говорити про військові злочини, але світ дивиться, як Україну та українців знищують. Якщо ми справді не зробимо чогось більшого, ми не зможемо себе поважати. Путіну зовсім на**ати на своїх людей, олігархів, санкції, він хоче помсти, вбити всіх українців і вщент зруйнувати їхню країну!" – пише знаменита активістка.

Фото: https://twitter.com/cher

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни