Лайм

Анатолій Анатоліч закликав батьків не показувати дітям "Фіксиків" та інші російські мультфільми

Ведучий звернувся до українських матерів й татусів

Після початку війни в Україні Анатолій Анатолич разом із сім'єю виїхав до Франції, де весь свій час присвячує інформаційній війні з ворогом. Цього разу телеведучий та батько трьох дітей закликав батьків не показувати своїм дітям російські мультфільми та пояснив чому.

У новому Instagram-дописі шоумена йдеться про такі популярні мультики, як "Маша та Ведмідь" та "Фіксики". За словами ведучого, вмикаючи дітям в YouTube історії цих мультяшних героїв, українці допомагають росіянам заробляти на монетизації.

Фото: Вікіпедія

"Не показуйте своїм дітям руській контент, який завжди був дуже популярний в Україні. І зараз все ще я можу почути ці знайомі нотки, в планшетах українських батьків, які показують відео своїм малим. Мої діти також знають хто такі "Фіксикі" і хто такі "Маша і Ведмідь". Каюсь. Але зараз вони знають що монетизація і прибуток від цих персонажів направляється в РФ", - написав Анатолій Анатоліч.

Анатолій Анатоліч із дітьми Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"І маємо пам'ятати, що поки ми дивимось ведмедя, машу і паравозікі з тваринками, паравозікі з важкою артилерією рухаються в сторону українського кордону", - додав шоумен.

Свою публікацію він проілюстрував зображенням російської військової техніки зі свастикою, в якій разом із окупантами "їдуть" герої перелічених вище мультфільмів.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Новини партнерів

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні