Лайм

Розклеїлася і трохи зламалася: Оля Полякова розповіла про виїзд з України та розлуку з чоловіком

Артистка поділилася подробицями

Українська співачка Оля Полякова через війну в Україні змушена була разом з дітьми виїхати за кордон, як і багато інших людей. Її чоловік залишився вдома, і артистка не стала приховувати, що важко переживає розлуку із ним.

Детальніше про це Полякова розповіла у програмі "Ранок з Україною". Вона також пригадала, як дізналася, що почалася війна: "Коли почалася війна, я була вдома в Києві. Скрізь сон я почула вибухи. Чоловіку кажу про те, що я чула вибухи. Він каже: не видумуй спи далі. І я знову заснула. Десь через півгодини прийшла моя няня з дітьми і каже, що почалася війна".

"Через 15 хвилин почалася перша тривога. Ми вирішили їхати до себе на дачу, сховатися там. Я почала збиратися: ходила по дому годин 5 і не знала, що мені брати з собою. Потім ми поїхали на Західну Україну, ми там довго були. Допомагали там людям. А ось тиждень тому я з дітьми виїхала за кордон", - продовжила розказувати вона.

"Я ж заміжня вже майже 20 років. Я ніколи не була одна, і для мене це серйозне випробування. Але знаючи, що я така не одна, бо мільйони жінок з дітьми покинули свої домівки і переїхали… І у всіх абсолютно немає під ногами землі. Мені немає чого жалітися", - сказала Оля про розлуку із чоловіком.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Я ж така дуже смілива тільки ось до вас [глядачів]. Я трохи розклеїлася і трохи зламалася. Чоловік кожного дня мені каже: тримайся, ти сильна, ти повернешся додому, все буде добре, я тут все бороню, я тут все збережу. Де б ми не знаходилися, який би гарний не був день, ти завжди хочеш одного – повернутися додому", - додала виконавиця зі сльозами на очах.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil