Лайм

Дмитро Кулеба забрав цуценя, якого вивезли з Маріуполя: міністр показав миле відео

Малюкові дали символічне ім'я

У Маріуполі чимало тварин, які втратили господарів під час обстрілів. Волонтери вивозять пухнастих друзів із блокадного міста та знаходять їм нові домівки у безпечніших регіонах. Одному такому врятованому малюкові дав притулок міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Дипломат вже познайомив українців з новим членом сім'ї - крихітним цуценям попелястого кольору на прізвисько Марік. Він опублікував в Instagram миле відео з малечею та пояснив, чому дав йому саме таке ім'я.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dmytro Kuleba (@dmytro_kuleba)


"Знайомтесь, це Марік. Його разом з іншими песиками вивезли з Маріуполя, де зникли безвісти люди, у яких мама собака народила цуценят. Тому Марік, - поділився Кулеба. - Я не міг не дати йому шанс на щасливе собаче життя. Тож тепер у інших моїх двох собак - Густава і Бенджі - з’явився новий друг".

"Війна - це страждання не лише людей, а й тварин. І людяність - це дбати і про перших, і про других. Беріть тварин, які залишилися самотніми", - закликає міністр.

Фото: instagram.com/dmytro_kuleba

  • Тим часом кіт Степан із Харкова, який став справжньою зіркою TikTok та Instagram, продовжує допомагати рідній Україні. Нещодавно пухнастий блогер зібрав понад $10 тисяч для допомоги тваринам, які постраждали від війни, а тепер допоможе зібрати кошти для маленьких українців.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття