Лайм

Творці шоу "Холостячка" висміяли Оксану Марченко після затримання Медведчука

Нова "наречена" розвеселила користувачів мережі

12 квітня під час спецоперації СБУ було затримано Віктора Медведчука , який після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну втік з-під домашнього арешту. Після цього дружина проросійського політика Оксана Марченко записала кілька відеороликів із закликом негайно його звільнити.

Користувачі затопили інтернет мемами фотожаб на Медведчука та його дружину. Так, пожартувати про Марченка вирішили навіть творці реаліті-шоу "Холостячка". В офіційному Instagram-акаунті проекту з'явився трейлер, у якому Марченка називають новою Холостячкою.

"Ви чекали на прем'єру "Холостяка", а тут "Холостячка" намалювалася", - йдеться у підписі до відео.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Полотно & Холостячка (@holostyakstb)

У жартівливому ролику використовувалися кадри із серіалу Марченка "Паломниця", в якому вона зображена як ревна праведниця Російської православної церкви в Україні (відома як УПЦ МП та офіційно зареєстрована як Київська митрополія Української православної церкви).

Шанувальників реаліті розвеселила прем'єра "Холостячки", а в коментарях під відео відзначилися Злата Огневич, ведучий Григорій Решетник і навіть переможець 2-го сезону шоу Андрій Задворний.

Оксана Марченко виїхала з України до Білорусі 18 лютого. Дружина Медведчука перетнула державний кордон у пропускному пункті на Чернігівщині. Через 5 днів Росія розпочала повномасштабну окупаційну війну з Україною, і вже 50 днів продовжує обстрілювати міста, вбивати мирних мешканців та українських захисників. З початку цієї війни Марченко жодного разу не висловилася про військову агресію РФ.

  • У квітні поліція заарештувала три квартири та два особняки Оксани Марченко. Опубліковано фото вилученого .

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита