Лайм

Відтвори собі Україну: Ольга Фреймут написала лист підтримки для українок в еміграції

Зірка закликала жінок не концентруватися на власних переживаннях

Українська ведуча Ольга Фреймут написала звернення до своїх співвітчизниць, які змушені були через війну в Україні покинути Батьківщину і виїхати за кордон. Вона порадила не горбитися від жаху новин, які приходять щосекунди, а вірити у перемогу свого народу та у ЗСУ.

Відповідна публікація з’явилася на сторінці знаменитості в Instagram."Лист до себе в еміграції. Ти - українка. Пам'ятай про це, навіть коли біль сильніший за мільйони до цього пережитих болей - зберігай стрункість життя. До тебе щодня прикуто погляди безлічі очей на чужих вулицях. Випадкові люди, для яких ти - не випадкова", - написала Фреймут.

Фото: instagram.com/freimutolia

"Навіть зараз, коли їдеш втомлена чужоземним метро, пам'ятай, що ти - українка. Коли не хочеться їсти, пити, одягати попрасоване, коли душа важливіша за тіло, бо важча і болючіша, щоранку пильнуй себе... Йди в душ, снідай, одягай чисте", - продовжила своє звернення вона.

"Не сутулься від жаху щосекундних новин, вір у перемогу свого народу, у ЗСУ – витрачай думки на молитву за них, за 4-річного Сашка, який перетинав з бабусею Київське море, і не перетнув. Присвячуй думки на молитву за нього, і за сотні закатованих дітей і невинних українців, а не на твоє індивідуальне горе. I тримай спину рівно, як тебе вчила твоя прабабця, яка тепер часто сниться і радить більше, ніж встигла за життя у твоєму дитинстві", - також говориться у листі.

Фото: instagram.com/freimutolia

Фреймут наголосила, що навіть у ці непрості для нашої держави часи треба знаходити в собі сили, щоб залишатися привітною та стриманою. За словами телеведучої, кожна українка за кордоном зараз представляє націю, саме тому важливі навіть деталі.

"Ти – українка, тому залишайся привітною і стриманою, навіть коли хочеться кричати. Люди довкола дошкуляють питаннями, дратують цікавістю. Ти б воліла бути німою. Вони прихистили тебe у своїй країні i дуже співчувають, дуже хочуть допомогти. Ти представляєш націю. 3бережи усмішку для кожного. Свою, найтеплішу, якою ти вітала знайомих на київських вулицях", - сказала Ольга.

Крім того, зірка заявила, що "материнство зараз є священним" і попросила українських жінок приділяти якомога більше уваги своїм дітям.

"Твоє материнство зараз священне. Ти зневірена, розгублена і замість кар'єри – робиш дітям тости. Бавишся з ними у мільйони забав, щоб вони переживали війну дитячіше. А так хочеться забитися кут і зануритися у жаль. Тобі твоє життя видається беззмістовним".

Фото: instagram.com/freimutolia

Фото: instagram.com/freimutolia

Фото: instagram.com/freimutolia

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували