Лайм

MELOVIN згадав, як Оксана Марченко глузувала з нього за лаштунками шоу "Х-Фактор"

Образ душевної ведучої був розбитий в одну мить

Після звернення Оксани Марченко до президентів України та Туреччини із закликом звільнити її чоловіка Віктора Медведчука, користувачі наповнили інтернет яскравими фотожабами. Не прогаяв можливості потролити ведучу і MELOVIN (Костя Бочаров). Співак опублікував свій мем, а також розповів історію, яка здивувала багатьох.

Виконавець оприлюднив в Instagram кадр із її відеозвернення, а поруч "прифотошопив" свій постер, маску для обличчя з краплею крові та склянку з ЛГБТ-символікою. "Оксано, ні... навіть не намагайтеся", - зазначив артист, а нижче поділився історією.

Фото: instagram.com/melovin_official

У 2015 році тоді ще 18-річний хлопець брав участь у талант-шоу "Х-Фактор", яке зрештою виграв. За лаштунками учасників у 6 сезоні підтримувала Оксана Марченко. І якщо на екрані вона здавалася м'якою та душевною ведучою, то у житті була зовсім іншою.

За словами Мела, Марченко постійно жартувала з нього і дозволяла собі уїдливо висловлюватися на адресу його зовнішності.

Оксана Марченко Фото: instagram.com

"Насмішки з боку, жартування і уїдливі коментарі щодо моєї зовнішності - лінзи, татуювання... мене назвали сатаністом і що я не від Бога. При всіх моїх друзів почали відчитувати, як свою власну дитину, - поділився Костя. - Образ душевної та райдужної ведучої був розбитий ще до включення камер".

"Це я до чого зараз? Адже минуло багато років і образи немає. І зізнаюся, ми один одного завжди вітали зі святами наступні роки.. Просто, тільки зараз у мене нарешті склався пазл акторки без Оскара. Колись обіймаючи діток, зараз сидіти і спостерігати, як на твоїй землі їх безжально вбиває кум. Ось тепер, гадаю, з'явиться реальна можливість стати паломницею, не включаючи камери", - додав музикант.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита