Лайм

Прошу його не ходити вулицями: Злата Огнєвіч розповіла про батька, який оперує поранених у Харкові

Співачка дуже хвилюється за тата і сподівається скоро з ним зустрітися

Батько Злати Огнєвіч рятує поранених бійців у Харкові – однієї з гарячих точок України. Співачка переживає за рідну людину і просить тата без потреби не виходити на вулицю.

Про це "Холостячка" розповіла у своїх Instagram-історіях. За словами зірки, вона щодня телефонує батькові, який оперує хлопців практично під обстрілами. Незважаючи на всю небезпеку, чоловік не втрачає бойового духу, продовжує жартувати та посміхатися.

Злата Огнєвіч із батьками Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Спілкувалася з батьком, подробиць він мені не розповідає по телефону, але голос схвильований, поранених привозять. Прошу його не виходити на вулицю, бо там обстріли, на що він мені посміхається. Знаєте, як чоловіки жартують... Хоча голос схвильований. Настрій бойовий, бо він офіцер і просто характером дуже сильна людина", - зазначила Злата.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Я дуже сподіваюся з ним побачитися. Якщо ми поїдемо до Харкова з концертами підтримати бійців, то буде можливість побачити батька. Запишу "сторіз", де він особисто вам подякує за всю вашу підтримку", - звернулася до підписників співачка.

Леонід Бордюг – військовий медик, у минулому хірург ВМС України. На початку квітня батько Злати Огнєвіч вирушив із Києва до Харкова допомагати пораненим бійцям.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня