Лайм

Не встигла знайти собі чоловіка та народити дітей: Злата Огнєвіч розповіла про свої плани після перемоги

Артистка зізналася, про що думала в перший тиждень воєнних дій

Українська співачка Злата Огнєвіч розповіла, що війна в Україні змусила її переглянути свої плани на життя та зрозуміти, що найважливіше. Вона зізналася, що в перший тиждень війни пошкодувала, що ще не вийшла заміж та не народила дітей, тому в найближчому майбутньому має намір це виправити.

Детальніше про це артистка розповіла "Зірковому шляху". "Коли був перший тиждень війни і я була у Києві, я йшла вулицею вночі, якраз сирена знову вила, я просто розплакалася. Я іду плачу і кажу: я не встигла знайти собі чоловіка, я не встигла народити дітей. Зараз я кажу це з посмішкою, тому що вже в мене викликає це посмішку. Тоді я йшла реально плакала і думала: от я не встигла народити дитину. А чи взагалі я переживу цю війну? Чи залишуся в живою? Тому що я не хочу їхати нікуди з Києва. Якщо щось почнеться, буду ховатися в бомбосховищі. Я там до останнього буду", - сказала виконавиця.

"Від цього мені стало дуже сумно. Я думаю, це якась така підсвідома жіноча історія спрацьовує. Навіть за статистикою під час війни хлопчиків народилося набагато більше. Земля теж відчуває, простір теж це відчуває і дає нам майбутніх синів на відродження України. Тому я не одна така жінка, яка подумала: прийшла війна, а дитину я так і не народила. Можливо, після війни і народжу", - зізналася Злата.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Крім того, зірка додала, що не сумнівається в тому, що Україна обов'язково переможе, а до перемоги залишилося зовсім трохи.

"Я точно вірю, що сила тече в кожному українцеві, що Україна – поклик душі та стан свідомості. Вірте всім серцем у перемогу, тому що вона дуже близько. Все буде Україна!" - резюмувала співачка.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа