Лайм

Щастя, що ми не звернули на дачу: Лілія Ребрик згадала, як із сім'єю виїжджала з Києва

Заміський будинок сім'ї розташований у районі, який був окупований ворогом

У перший день війни Лілія Ребрик із чоловіком та дітьми виїхала на Західну Україну, де наразі перебувають у відносній безпеці. Однак у дорозі сім'я ледь не прийняла хибне рішення, яке могло б коштувати їм життя.

В інтерв'ю "КП" в Україні" телеведуча розповіла, яким для неї було 24 лютого. Того ранку вона зазвичай поїхала до студії "Ранку з Україною", де вже почалася готуватися до ефіру.

Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"І коли вже в студії гримувалася, всі почали щось обговорювати - почалося, почалося. Телефоную чоловікові, він бере трубку, і я через трубку чую страшний вибух, - згадує Лілія. - Андрій швидко піднімає дітей, одягає напівсонних, щоб спуститися в бомбосховища В результаті ефір скасували, я приїхала додому, навіть не усвідомлювала, як їду в машині під сиренами. Їду і думаю: "Боже, що мені робити - залишати авто, лягати на землю, десь шукати бомбосховища...".

Лілія приїхала додому, подивилася на дітей у підвалі та вирішила їхати до батьків на Західну Україну.

Лілія Ребрик з доньками - Діаною та Поліною Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Я взагалі не розуміла, що брати, у мене не було тривожної валізки, тому що ніхто не міг у таке повірити. Стільки всього непотрібного зібрали. Я навіть деякі фото покинула. Потім думала: "А чого я ці фото взяла?" Собі, наприклад, взагалі нічого не взяла. Андрієві так само. Був страх щось дітям необхідного не взяти", - поділилася знаменитість.

Ребрик згадує, що дорога була дуже довгою, і якоїсь миті вони ледь не звернули на дачу в Макарівському районі Київської області, який тривалий час був окупований російськими військами.

Дача Лілії Ребрик до війни Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Їхали дуже довго. На Житомирській трасі на виїзді з Києва простояли п'ять годин. Якоїсь миті Андрій каже: "Може, звернемо на дачу?" Тепер думаю: "Боже, це щастя, що ми не звернули на дачу, яка у нас у Макарівському районі", - розповіла Лілія.

На сьогодні Ребрик не знає, чи вцілів їхній будинок, але каже, що матеріальна сторона життя втратила всякий сенс. Головна цінність зараз – усі її близькі живі, здорові та разом.

Сім'я Лілії Ребрик Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі