Лайм

Лілія Ребрик із доньками заспівала "Ой у лузі червона калина": зворушливе відео

Сім'я підбадьорила українців

Українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик поділилася зворушливим відео, у якому разом із своїми двома доньками заспівала народну пісню "Ой у лузі червона калина". Саме ця ніжна композиція вже встигла стати справжнім символом спротиву українців у війні проти російських загарбників.

На своїй сторінці в Instagram зірка зізналася, що у цей непростий час саме діти мотивують її щось робити та хоч іноді посміхатися. Ребрик додала, що через війну навіть кіно не може дивитися. Замість цього розповідає донькам казки, будує із ними плани, співає та вірить у перемогу.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

"Так хочеться гарних новин… А гарні новини завжди поряд - це діти, які мотивують усміхатися попри все (хоча інколи здається, що це неможливо), які можуть і заспівати тебе надихнути (хоча музику теж не можу слухати останнім часом ні в машині, ніде…). І кіно дивитися не можу… А казки дітям розповідаю. І вірю разом з ними… І мрію… І планую… А значить життя триває… І перемога скоро! І мир… Треба трішечки зачекати … І "ми нашу славну Україну розвеселимо!!!" - написала ведуча.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Нагадаємо, пісня "Ой у лузі червона калина" стала дуже популярною не лише в Україні, але й далеко за її межами. В перші дні війни лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, який сьогодні захищає нашу країну в лавах тероборони, заспівав її у центрі Києва. Після цього її виконували й інші зірки та презентували у новому звучанні. А нещодавно навіть Pink Floyd записали пісню з Андрієм Хливнюком - це перша нова пісня гурту за 28 років.

  • Тим часом бандуристка Марина Круть випустила зворушливу пісню "Воля". Шанувальники подякували артистці за творчість.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни