Лайм

Скільки в них сили та віри у перемогу: Горбунов зустрівся з дітьми з Маріуполя та показав фото

"Діти, у яких російські окупанти забрали домівку, але не зможуть забрати в них дитинство!"

Маріуполь вже десятки днів перебуває в облозі окупантів, ситуація в українському місті залишається напруженою як для захисників міста, так і для цивільного населення. Мирні жителі змушені евакуюватися заради своєї безпеки та безпеки своїх дітей. Актор та телеведучий Юрій Горбунов зустрівся з дітьми з Маріуполя, Харкова, Слов'янська, Донецької та Луганської областей та показав спільні фото з ними. Він зазначив, що діти, які через вторгнення країни-окупанта РФ залишили рідні домівки та виїхали у більш безпечні місця, демонструють усьому світу неймовірну силу духу та віру в нашу перемогу.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікував відповідні кадри. Горбунов додав, що коли фотографувався із дітьми, вони просили обійнятися, і це сильно вразило ведучого.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

"Зустріч з дітьми із Маріуполя, Харкова, Слов‘янська, Донецької і Луганської областей! Діти, у яких російські окупанти забрали домівку! Але не зможуть забрати в них дитинство! Скільки в них сили, віри в перемогу і жаги до життя! Мене вразило, коли діти фотографувалися, обов’язково просили обійнятися! Як зараз не вистачає обіймів!" - написав актор під знімками.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

"Ці діти обов’язково будуть щасливими! Чудова ініціатива Голови Хмельницької ОВА Сергія Гамалія і Львівської ОВА Максима Козицького. Діти-дітям! Діти із західних областей поділились своїми іграшками з дітьми-переселенцями! Нехай життя наших діток знову буде щасливим! Слава Україні!" - також додав він.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Нагадаємо, 18 квітня російські окупанти активізували наступ уздовж усієї лінії зіткнення на Сході України. Ключові сили супротивника кинуто на прорив оборони української армії на Луганщині та Донеччині, встановленні контролю над Маріуполем.

Юрій Горбунов - український актор, телеведучий, шоумен та заслужений артист України. У 2000 році почав працювати на Новому каналі. Був ведучим програми "Підйом", за яку разом зі своєю партнеркою Марією Єфросініною у 2002 році був удостоєний премії "Телетріумф" у номінації "Найкраще телевізійне шоу". У червні 2006 року прийшов на телеканал "1+1", де з Марічкою Падалко почав вести інформаційно-розважальну ранкову програму "Сніданок". Відтоді є ведучим телеканалу 1+1.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков