Лайм

Так хотів на літо у Воронеж: Андрій Бєдняков висміяв заборону на в'їзд до Росії

А також вкотре пожартував над російською пропагандою

Андрій Бєдняков іронічно відреагував на введену проти нього та його колег 50-річну заборону на в'їзд до Росії . Телеведучий не зможе в'їжджати на територію країни-окупанта аж до 2072 року, що його дуже "засмутило".

Введені проти нього санкції екс-ведучий шоу "Орел і Решка" висміяв у новому дописі в Instagram. Також Бєдняков розповів усю "правду" про війну в Україні, описавши свою "звичайну середу". Таким чином шоумен вкотре вирішив пожартувати з російської пропаганди, використовуючи міфи про українців, які поширюють росЗМІ.

Фото: instagram.com/biedniakov

"Вийшов я, клоун непонімаючий, з центру прийняття кокаїну. Взяв трохи собі та гупикам, яких ми в акваріумі вчимо розносити віруси. На вулиці дітям знову роздали зброю. Чергову бабусю, за сьогодні, силою забирають в автозак.. знову не змогла вимовити "паляниця". А он мужика б'ють просто за те, що він схожий на Достоєвського… Звичайна середа, - пише шоумен. Добре, піду я ... тим більше сьогодні Байден і Джонсон приїжджають. Будуть особисто роздавати нам, блогерам продажним, по 20 тисяч доларів за допис. Готівкою!".

"А ще мені вліпили заборону на в'їзд у Росію на 50 років… бл*ть, а я так хотів на літо у Вороніж поїхати", - поскаржився Андрій.

  • Раніше Андрій Бєдняков висміяв армію мародерів РФ. Шоумен запропонував окупантам "вигідну угоду": відправити їм речі, які вони крадуть в українців.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії