Лайм

Я у списках небажаних: Злата Огнєвіч розповіла, як ледь не потрапила за ґрати у Мінську

Співачці заборонили приїжджати з концертами

Злата Огнєвіч розповіла, як дізналася, що є персоною нон грата у Білорусі. Це сталося чотири роки тому у Мінську, куди співачка приїхала із концертом.

Цікавою історією виконавиця поділилася у себе в Instagram Stories. У 2018 році у Білорусі проходили Дні культури України, куди були запрошені популярні українські артисти, зокрема Злата Огнєвіч. Перед концертом співачка ледь не потрапила за ґрати.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

"Я приїхала до Мінська, зайшла в готельний номер, відпочиваю собі, розслабляюся, маску зробила, патчі наклала на очі і тут стукіт у двері і такий грубий чоловічий голос мені каже: "Ви така то?" Я кажу: "Так". Він каже: "Виходьте, ви маєте піти з нами на допит".

Тоді співачка дізналася, що знаходиться у списках "небажаних гостей" Білорусі – туди вона автоматично потрапила з аналогічних російських списків.

"Білорусь завжди видає всіх тих, хто у списках небажаних гостей РФ, - пояснила зірка. - Так я дізналася, що мені в жодному разі не можна туди приїжджати з концертами. Через те, що це були урядові концерти, мені вдалося не потрапити. за ґрати. Тільки через це. З того часу я більше не їжджу до Білорусі".

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

  • Потап та Настя Каменських з іронією відреагували на заборону в'їзду до Росії. Зірковій парі та ще десяткам українських артистів заборонено в'їжджати на територію країни-окупанта протягом 50 років.

Новини партнерів

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкін відреагував на обстріл Харкова. Артист висловив співчуття потерпілим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна розірвала стосунки з молодим коханим. Причиною розриву став напружений робочий графік артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Військовий Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, показав свіже фото. Чоловік у колісному кріслі прогулювався разом зі своєю дружиною