Лайм

Чому так мало? Потап та Настя Каменських з іронією відреагували на заборону в'їзду до Росії

Пара висловилася у Instagram

20 квітня російські ЗМІ оприлюднили список українських артистів та телеведучих, яким на 50 років заборонили в'їзд до РФ. Серед них - Антон Птушкін, Коля Сєрга, Андрій Бєдняков, Дмитро Комаров, Світлана Лобода, Дмитро Монатик, Святослав Вакарчук, Андрій Данилко, Іван Дорн, Женя Мільковський, Юрій Каплан, Аліна Паш, Надя Дорофєєва та Позитив. У списку також опинилися репер Потап та його дружина Настя Каменських.

Пара прокоментувала ситуацію у соціальних мережах. У Instagram вони виклали пост, у якому поставили запитання: "Чому так мало?!". Також артисти зазначили, що вони відчувають гордість від того, що опинилися в так званому "чорному списку Росії".

Фото: instagram.com/realpotap

"Чому так мало? Вимагаю по 200 кожному! Нарешті моя дружина і я в офіційному чорному списку Росії, нам заборонено в'їзд чи відвідування Росії на 50 років. Ха-ха-ха! Це наша реакція! Нікому не потрібна ця жахлива Росія! Нікому! Гордість бути у цьому списку! Слава Україні", – йдеться у публікації.

Шанувальники теж із гумором відреагували на заборону в'їзду до РФ. "От же пощастило! Приймайте поздоровлення!", "Молодці! Тільки війна дає можливість роздивитися людей. Одні були клоунами і стали героями, інші корчили із себе патріотів і стали зрадниками", "Цю заборону всі і без заборони виконають", "Ось це я розумію "зацінили" вашу громадянську позицію! Вітаю з визнанням! І нехай у Росії голосно і вічно лунає Коля Басков! Слава Україні!", "Там гідних людей і проїздом більше не буде", "Яка сумна новина.. (ні !)" – написали користувачі мережі.

Фото: instagram.com/kamenskux

Нагадаємо, Потап та Настя Каменських з перших днів війни висловили свою чітку позицію та засудили вторгнення РФ в незалежну Україну. Олексій Потапенко у соціальних мережах неодноразово закликав своїх підписників із Росії виходити не мітинги та перестати вірити пропаганді. У відповідь артист отримав лише погрози від росіян, про що розповідав у своєму блозі у Instagram.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували