Лайм

Юлія Саніна натхненно виконала гімн України перед футбольним матчем Динамо - Клуж: відео

Для співачки це стало першим публічним виконанням

20 квітня київське Динамо провело черговий благодійний матч на підтримку України. Цього разу футбольний поєдинок пройшов у Румунії, де українська команда зіграла із місцевим ЧФР Клуж. Традиційно перед грою пролунав гімн України, який виконала Юлія Саніна.

Відео свого виступу солістка The Hardkiss опублікувала в Instagram. Співачка наголосила, що це її перше публічне виконання державного гімну. "Це була моя давня мрія. Велика честь", – написала артистка. Юлія з'явилася на стадіоні з українським прапором та чуттєво заспівала а капела.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Юлія Саніна (@the_hardkiss)


Саніна зізналася, що під час виконання гімну перед очима була розстріляна шапочка 13-річного хлопчика з Київської області - підліток був убитий російськими окупантами при спробі евакуюватися із захопленого села.

Фото: facebook.com/tania.nackonechna

Перед матчем Клуж - Динамо також відбувся благодійний концерт, на якому пісні зі свого репертуару виконали Катерина Павленко з гурту Gо_A, Руслана, Надя Дорофоєєва та Юлія Саніна. Також усі разом вони виконали пісню "Ой у лузі червона калина", яка стала одним із символів незламності українців під час війни проти російських окупантів.

Гра відбулася у румунському Клуж-Напоці та завершилася внічию (0:0).

Серія благодійних матчів київського Динамо проходить під гаслом Match for peace ("Матч за мир!"). Усі отримані від продажу квитків кошти будуть спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, що виникли через повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

Фото: instagram.com/cfrclujofficial

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита