Лайм

Ксенія Мішина із сином виїхала з України: де житиме і працюватиме акторка

Зірка розсекретила свої плани

Українська акторка Ксенія Мішина, яка нещодавно згадала крейсер "Москва" та дитинство у Севастополі, розповіла про виїзд з України. Вона зізналася, що перебралася із сином до Бельгії, де має намір повернутися до роботи.

"Я повертаюся до того, що вмію робити, але з новими цілями. Ми з синочком прилетіли до Бельгії. Задовго до війни планувався бельгійський проект, в якому я вже брала участь кілька років тому. І зараз запустилася друга частина", - розповіла Ксенія у своєму блозі в Instagram.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Акторка пояснила, що рішення виїхати з рідної України не було для неї простим. Вона зізналася, що вже може і хоче працювати, а за кордоном буде розповідати про Україну усьому світу. "Скажу чесно, було трохи важко прийняти це рішення. Але я зрозуміла, що я можу і хочу працювати. Я вижила і я в безпеці. Можу і хочу розповісти всьому світу про Україну", - заявила Мішина.

Крім того, зірка привітала своїх шанувальників зі світлим святом Великодня. Вона побажала людям не втрачати віру у те, що до перемоги залишилося чекати ще зовсім трішки.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Друзі, у це світле свято Великодня мені так хочеться ділитися з вами щасливими побажаннями, але гіркота втрати заповнює ті частини серця, де має жити світла надія. Одеса, Маріуполь, Харків та всі українські міста та села під обстрілами та в окупації. Усі ті, хто залишився без дому, а їх мільйони, усі ми зараз відчуваємо одне й теж – біль, страх, безсилля. Наші серця отруєні злістю темних сил, які щодня забирають життя наших громадян. Але поки ми живі, є надія. Надія, що у душі вогник віри не згас. І якщо ви, як і я, відчуваєте його всередині, бережіть його! Прийде час, він знову розгориться і грітиме не тільки ваше життя, але й життя близьких! А поки що - світла пам'ять усім тим, хто своїм життям, своїми стражданнями та своєю смертю дарує віру і життя всьому світу. Як це колись зробив Ісус! Сьогодні це робить Україна!" - написала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова