Лайм

Не треба хейту: Позитив закликав підтримати артистів, які виїхали з України

Співак пояснив свою позицію

Екс-учасник гурту "Время и Стекло" Позитив (Олексій Завгородній) пояснив, чому не слід засуджувати зірок, які в період війни виїхали за кордон. За його словами, зараз усім треба ще більше згуртуватися, адже кожен на своєму фронті робить щось для нашої спільної перемоги.

Детальніше про це Олексій розповів в інтерв’ю "Зірковому шляху". "Звісно, і у артистів є свої амбіції, і в інших людей теж є свої амбіції. Але зараз їх треба засунути в одне місце і працювати усім разом. Зараз для мене кожен, кого я колись може не любив чи не поважав, якщо він робить гарну справу - це мій компаньйон. Якщо хтось робить добру справу, якщо ці люди з Україною, то давайте їх підтримувати. Ніякого хейту!" - сказав співак.

"Багато людей просто так зверху на це все дивиться і каже: "ну ти там сидиш, то і сиди". Не треба травити. Ви ж бачите, що навіть ті, хто зараз за кордоном, вони включилися і допомагають. Дуже багато артистів працює з волонтерами і допомагає фінансово, і зв’язками. Вони розповідають про нас усьому світу, нагадують, що у нас триває війна, роблять благодійні тури. Вони молодці", - продовжив свою думку він.

Також Позитив розповів, що спілкується з Потапом, який теж зараз перебуває за кордоном. Завгородній додав, що намагається писати йому лише у справах, бо розуміє, який він зайнятий.

Фото: instagram.com/positiff

"Ми на зв’язку, але я знаю, що він дуже зайнятий. Я знаю, що він дуже багато там робить і намагається якось допомагати. Я не можу сказати, де саме він. Я думаю, багато хто і так знає. Я з ним списуюся періодично, але він завжди якийсь втомлений. Я думаю, що йому зараз треба думати про компанію. Його компанія – це 60 людей, які досі отримують зарплату. Ми на зв’язку, але намагаюся писати йому тільки по справах, бо розумію, який він зайнятий", - сказав виконавець.

  • Тим часом Оля Полякова розповіла, як живе з дітьми у Франції. Співачка з доньками призвичаюються до нових реалій.
  • Анна Неплях відповіла на критику свого життя за кордоном. "Міс Україна Всесвіт-2021" емоційно звернулася до підписників.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"