Лайм

Тут ніхто не може жити: Вакарчук показав, як зараз виглядає житловий масив Салтівка у Харкові

Район сьогодні є першим рубежем російсько-української війни

Святослав Вакарчук, який нині служить у ЗСУ та їздить Україною зі спеціальним завданням надихати людей, зустрів Великдень у Харкові. Лідер гурту "Океан Ельзи" записав відео із Салтівки - найбільшого житлового масиву в Україні, де до повномасштабного вторгнення РФ мешкало понад 400 тисяч людей.

Вакарчук разом із військовими пройшовся районом, який регулярно обстрілюють російські війська. Музикант показав зруйновані ворожими снарядами будинки, чорні від пожеж фасади та розбиті тротуари, засипані склом та уламками мирного життя.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Святослав Вакарчук (@sviatoslav.vakarchuk)

Ми зараз фактично на передній лінії оборони. Тут уже практично ніхто не живе. Тут не може ніхто жити. Поряд зі мною бійці наші, з якими ми йдемо оглядати їхні позиції”, - прокоментував Вакарчук свій візит на передову.

Будинок у Салтівці, ХарківФото: Getty Images

"Це перші рубежі російсько-української війни. Поруч із нами - звичайний спальний харківський район, але тут надзвичайні хлопці, які надійно захищають українців, - сказав артист і привітав усіх із Великоднем. - Світ переможе темряву, а життя - смерть!"

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil