Лайм

Практично неможливо: Ольга Сумська розповіла, чому її дочка не їде з Росії

"Там інше інформаційне поле, воно страшне..."

Донька української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна вже давно живе і будує свою кар'єру в РФ. 31-річна дівчина продовжує мовчати про війну в Україні, через що користувачі мережі неодноразово писали їй гнівні повідомлення. Крім того, люди писали і її мамі з питанням: "чому Антоніна не повертається в Україну?".

Ольга Сумська дала відповідь на це питання "Зірковому шляху". За словами акторки, Антоніна дуже переживає за рідну країну, але приїхати сюди у неї немає можливості.

Фото: instagram.com/olgasumska

"Я бачу, що тут тисячі питань. Повірте, вона дуже переживає, вона дуже плакала, тому що не могла доїхати на похорон бабусі. Це найстрашніші, зворушливі хвилини нашої сім'ї", - пояснює Сумська.

"Там інше інформаційне поле, воно страшне... Мені пишуть колеги, нехай кидає все, нехай їде. Ну чорт знає що. Тільки виїхати з двома маленькими дітьми, повірте, це дуже складно, практично неможливо. Вона в декреті. Залишити свій будинок - ну як це... якби була така можливість, вона б це зробила. Поки такої можливості немає", - також додала вона.

Фото: instagram.com/olgasumska

Крім того, з цього приводу висловився і чоловік Сумської - Віталій Борисюк. Він заявив, що росіяни пишуть йому і кажуть, що розуміють, що насправді відбувається в Україні. Проте публічно висловити свою позицію вони не можуть, тому що бояться потрапити до в'язниці.

Відомо, що Антоніна Паперна вже понад 6 років зустрічається з російським актором Володимиром Ягличем. Пара виховує двох дітей – дочку та сина.

  • Тим часом російська акторка Лія Ахеджакова, яка відкрито засудила напад РФ на Україну, зробила нову заяву через два місяці повномасштабного вторгнення. Вона зазначила, що відносини між українцями та росіянами вже ніколи не будуть такими, як були раніше, а якщо щось і зміниться, то станеться це дуже нескоро.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни