Лайм

Думають, що їхній лідер святий: Лія Ахеджакова висловилася про росіян та війну в Україні

Знаменитість виклала емоційний пост

Російська акторка Лія Ахеджакова, яка відкрито засудила напад РФ на Україну, зробила нову заяву через два місяці повномасштабного вторгнення. Вона зазначила, що відносини між українцями та росіянами вже ніколи не будуть такими, як були раніше, а якщо щось і зміниться, то станеться це дуже нескоро.

Ахеджакова опублікувала в Instagram відповідний пост. "Минуло рівно два місяці з того проклятого 24 лютого, коли президент Росії Володимир Путін оголосив про проведення так званої "спецоперації" на території незалежної, суверенної, демократичної України. З тих пір і за цей час змінилося багато. Але насамперед змінилося те, що особисто для мене є болючим питанням - відносини між росіянами та українцями, між двома країнами. І ці відносини вже, швидше за все, ніколи не будуть такими, як були раніше. А якщо і будуть, то через десятки або навіть сотні років. Точно, як я вже казала, не за мого... можна навіть так сказати: точно не за нашого життя", - написала вона.

Фото: instagram.com/akhedzhakova1938

"Якщо тільки на мить вдуматися в ситуацію: через одну людину, яка вирішила таким кривавим методом ублажити себе, дати людям страждання через якісь власні комплекси, страхи та інше, навіки посварилися два, колись дружні народи, які бік пліч-о-пліч боролися з фашистсько-нацистською нечестю. А сьогодні нащадки тих, хто гинув заради миру у всьому світі, влаштовують ще одну криваву бійню, вбиваючи жінок і дітей і просто мирних жителів, які нічого не зробили Росії", - продовжила свою думку актриса.

Ахеджакова додала, що найстрашніше в ситуації, що склалася, - це те, що росіяни продовжують і далі жити у світі брехливої пропаганди і сліпо вірять злочинному режиму кремлівської влади. За словами знаменитості, вони навіть не хочуть задуматися про те, що ж із себе насправді представляє російська армія і яку "спецоперацію" вона веде: вбиває та гвалтує мирне населення України, обкрадає їхні будинки, не шкодує навіть дітей та літніх людей.

Фото: instagram.com/akhedzhakova1938

"Найстрашніше, що росіяни заплющують на це очі, продовжуючи влаштовувати "дискотеки" у своїх рожевих окулярах і думаючи, що їхній "великий" лідер святий, списуючи звірства у Бучі на якихось уявних нацистів в Україні, не замислюючись про те, ким є ті, хто прийшов на чужу землю від імені російської армії та російського народу вбивати", - також висловилася акторка.

Крім того, Ахеджакова опублікувала пост, в якому написала про місто-герой Харків та його мешканців: "Харків, тримайся! Гарне місто, розумні, добрі, душевні люди. З такими жителями воно точно не пропаде. Втім, як і вся Україна".

Фото: instagram.com/akhedzhakova1938

  • Тим часом Максим Галкін теж опинився серед тих небагатьох росіян, які не бояться сказати правду про свою владу. Російський гуморист відкрито заговорив про військові злочини своєї країни та емоційно засудив обстріл Одеси.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" презентували оновлену версію пісні "Teresa & Maria": відео

alyona alyona і Jerry Heil презентували ще одну версію пісні Teresa & Maria, яку підготували для Євробачення 2024 - відео

Вагітна Іванна Онуфрійчук розповіла, як готується до пологів за кордоном

Іванна Онуфрійчук обрала пологовий, де буде народжувати у Швейцарії, а також розповіла про плани щодо партнерських пологів з чоловіком

На знак визнання державної служби: Чарльз III нагородив Кейт Міддлтон особливим королівським титулом

Кейт Міддлтон отримала нагороду Орден Кавалерів Честі та новий королівський титул представника цього Ордену