Лайм

Змінився до невпізнання: Лія Ахеджакова розповіла, що сталося із Путіним за 16 років

Зірка вкотре підтримала Україну та засудила дії Кремля

Російська акторка Лія Ахеджакова, яка відкрито засудила напад РФ на Україну, розповіла, як змінився президент країни-окупанта Володимир Путін за останні 16 років. Вона зазначила, що з людини, яка щиро любить свою країну, він перетворився на того, хто влаштовує війни, якщо сусідня держава вирішує піти своїм шляхом.

На своїй сторінці в Instagram Ахеджакова опублікувала пост, де розповіла про це детальніше. Вона також прикріпила знімок, зроблений на святкуванні 50-річного ювілею театру "Современник", де вона працює.

Фото: instagram.com/akhedzhakova1938

"Колишні часи, колишні надії... Це фото було зроблено рівно 16 років тому на святкуванні 50-річного ювілею театру "Современник", де я служу. Як ви можете побачити, на ньому зображений і президент Росії Володимир Путін", - каже підпис до фото.

"З того моменту, повторюся ще раз, минуло 16 років. Цілих 16 років. Довгих 16 років. За цей час Володимир Володимирович змінився до невпізнання. Він перетворився з людини, яка щиро любить свій народ і країну, яка бажає їм тільки добра, і робить для цього все, в людину, яка скривджено і закомплексовано влаштовує війни за бажання країн піти в інший бік, ламаючи тисячі і тисячі (якщо не мільйони) доль", - написала Ахеджакова.

Фото: instagram.com/akhedzhakova1938

Акторка продовжила свою розповідь словами, що тоді ще підтримувала свого президента і щиро вірила в те, що він прийшов із добрими намірами. Але вже у 2014 році "маски були скинуті", коли РФ розв'язала війну на Донбасі та анексувала український Крим.

"Зараз вони скинуті повністю, і ми, весь світ, побачили, що ховалося під нею весь цей час. Я щиро бажаю Україні та українському народу витримки. Я сподіваюся, що ви все-таки підете своїм шляхом і самі будете вершити історію своєї країни Нехай діти продовжують той курс, який затіяли і намагаєтеся втілити в життя ви. Нехай синьо-жовтою державою пишається весь світ. Нехай Крим і Донецьк з Луганськом повернуться у свій рідний дім. Нехай всі, хто пролив продовжує проливати кров на українській землі, відповість за це у повній мірі", - також висловилася знаменитість.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято