Лайм

Сирени обірвали наш сон: "Антітіла" та Ед Ширан анонсували вихід спільної пісні

Прем'єра відбудеться за кілька днів

Британський співак Ед Ширан записав спільно з українським гуртом "Антітіла" пісню під назвою "2Steps" (Два кроки). Відомо, що вона вийде 2 травня.

Фрагмент нової композиції з'явився на сторінці "Антітіла" у Instagram. "2Steps" – це кавер на пісню Ширана з однойменною назвою, яку він презентував 22 квітня, а кліп до неї було знято восени у Києві.

Переглянути цей допис до Instagram

Антитіла / Antytila (@antytila_official)

В опублікованому уривку можна почути наступні слова: "сирени обірвали наш сон, у дві валізи – все минуле – go go. Ти за кермом, невідомий, усі нерви в кулак".

Ширан також прокоментував реліз нової пісні у своєму блозі у Instagram. Він написав, що найближчими тижнями виходитимуть "неймовірні" версії його пісні "2Steps" з усієї земної кулі. "Почнемо з української групи "Антитіла". Тримайте руку на пульсі кожного понеділка, середи та п'ятниці протягом травня", – заінтригував Ед.

Фото: instagram.com/stories/teddysphotos

У коментарях шанувальники зраділи такій приголомшливій новині, а також зазначили, що з нетерпінням чекають на прем'єру. "Найкраща новина з 24 лютого", "Відчуваю, це буде просто супер! Чекаю повністю трек!", "Я за 9 секунд ніби на небі побувала від щастя. Невже може бути ще краще, ще проникливіше, ніж ви нам даруєте", "Це супер просто", "Кращі з кращих", "Щось таке незвичайне та класне!", "2 улюблених співака в 1 пісні", "Мій улюблений Ед та мої дорогоцінні "Антитіла". Пишаюся!", "Світовий хіт!" – написали люди.

Нагадаємо, кліп на пісню 2step було знято у Києві восени 2021 року. Артист записав композицію з американським хіп-хоп виконавцем Lil Baby. Починається відео з текстового повідомлення, в якому Ширан розповідає про зйомки в українській столиці та ділиться своїми враженнями про Київ.

"Я зняв відео в українському місті Київ до початку руйнівних дій, які там відбуваються. Я був у цій країні вперше і відчув таку гостинність, перебуваючи там. Україна - горда і стійка країна, і я вдячний за шанс зняти тут відео. Я підтримую Україну та пожертвую роялті від переглядів цього відео на YouTube на гуманітарну допомогу українцям", - зазначив Ширан.

Ед Ширан – англійський співак, автор пісень, гітарист та актор. Перший комерційний успіх прийшов до нього в липні 2011 завдяки синглу "The A Team", що посів третє місце в британському чарті. Під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну став учасником "Концерту для України".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток