Лайм

Війна проявляє якості людей: Злата Огнєвіч прокоментувала мовчання Ані Лорак

"Це такий шок з болем разом"

Українська виконавиця Злата Огнєвіч, яка раніше розповіла про психологічні труднощі, прокоментувала мовчання Ані Лорак про війну в Україні. За словами артистки, у цей непростий для держави період можна побачити справжню сутність людини – як публічної, так і звичайної.

Таку заяву Огнєвіч зробила у розмові з блогером Ростиславом Калацинським. Відповідний ролик опубліковано на сторінці Калацинського в Instagram.

Фото: instagram.com/rostysloveproduction

Злата не стала приховувати, що могла очікувати мовчання про війну Росії проти України від будь-кого, але така позиція Ані Лорак стала для неї справжнім шоком та болем. "Мій шок був щодо Ані Лорак. Це такий шок з болем разом, тому що я можу очікувати від інших артистів якоїсь реакції іншої. Але від Ані Лорак це було боляче дізнатися. І побачити, що вона дерево кохання і на це дерево прилітають птахи. Ну, птахи коли прилітають, вони різними на цьому дереві займаються", – сказала Огнєвіч.

"Війна проявляє якості людей, їхню позицію, людяність – все, що в людини є всередині. І ця війна виявляє всіх нас: як публічних людей, так і звичайних", – також додала співачка.

Фото: instagram.com

Крім того, виконавиця розповіла, що навіть в американців, які знаходяться на іншому континенті, "душа болить через несправедливість", яка сьогодні відбувається в Україні. У той час як деякі артисти, родом із Чернівців, вдають, що нічого не відбувається.

Нагадаємо, в одному з інтерв'ю Ані Лорак назвала себе "деревом кохання" та "пташкою, яка дарує музику без кордонів". Злата Огнєвіч пригадала ці висловлювання співачки, зазначивши, що саме ними прикривається Лорак у ситуації, що склалася.

  • Раніше Ані Лорак закликала зупинити війну, але нічого не сказала про країну-окупанта РФ. "Мої любі брати та сестри! В Україні триває ВІЙНА! Війна вбивча та руйнівна, щодня гинуть мирні люди і що найстрашніше - діти! Я українка, я мати, мої близькі зараз в Україні під обстрілами, як і мільйони українців. Моє серце зараз з кожним з тих, хто страждає від цього жаху! Я благаю зупинити цю безглузду, нікому не потрібну війну!" - написала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ще одна танцівниця: Лілія Ребрик замилувала мережу відео з двомісячною донечкою

Лілія Ребрик нещодавно втретє стала мамою. Щаслива мама оприлюднила свіжі кадри маленької Аделіни

Тиск завжди присутній: Олена Зеленська поділилася, як війна змінила плани її дітей

Олена Зеленська зізналася, що її донька Олександра не будує плани на майбутнє у період війни, а син Кирило хоче стати військовим

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена