Лайм

Можливість зробити когось щасливішим: солістка Go_A стала речницею "Євробачення-2022" від України

Виконавиця прокоментувала новину

Солістка гурту Go_A Катерина Павленко стала речницею "Євробачення-2022" від України. Артистка оголосить бали, які поставить національне журі під час голосування в Україні.

Про це повідомляє Суспільне у Instagram. Сама Павленко вже прокоментувала цю новину: вона не стала приховувати, що дуже зраділа такій неповторній можливості.

Фото: instagram.com/monokatee

"Мені дуже приємно стати частиною цьогорічного "Євробачення". Пам’ятаю нашу радість, коли оголосили перші 12 балів. Приємно усвідомлювати, що у мене є можливість зробити когось ще щасливішим", - заявила Катерина.

Нагадаємо, минулого року саме гурт Go_A представляв Україну на європейському пісенному конкурсу. Музиканти виконали пісню SHUM і посіли п’яте місце. Крім того, композиція зайняла перше місце у світовому чарті "Spotify Top Viral".

Фото: Getty Images

66-й пісенний конкурс "Євробачення-2022" проходитиме в італійському місті Турин на арені Pala Olimpico. Півфінали відбудуться 10 та 12 травня, а гранд-фінал – 14 числа.

Вже 10 травня гурт Kalush Orchestra виступить у першому півфіналі "Євробачення" з піснею Stefania. Конкурс транслюватиметься онлайн на телеканалі UA: КУЛЬТУРА та на діджитал-платформах Суспільного Мовлення. "Цього року конкурс "Євробачення-2022" транслюватиметься онлайн на телеканалі UA: КУЛЬТУРА та на діджитал-платформах. Півфінали й фінал - точно на UA: КУЛЬТУРА. Стосовно фіналу у нас є дискусія з іншими медіагрупами, можливо, йому буде присвячена частина марафону. Поки що рішення не ухвалене", - розповів голова правління Суспільного Мовлення Микола Чернотицький.

  • Також почитайте, якою була перша репетиція Kalush Orchestra на "Євробаченні-2022". На офіційних фото та відео репетиції можна побачити нові костюми учасників та візуальне оформлення номера.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Популярна блогерка Даша Квіткова підкреслила, що її дворічний син Лев не знає російських слів та суржика, а говорить лише українською