Лайм

Гроші заробляти вміє: Логунова розповіла, за кого вийде після розлучення із Дмитром Ступкою

Дівчина зустріла нове кохання у США

Дмитро Ступка та Поліна Логунова розійшлися через 6 років шлюбу. Після розриву з актором бьюті-блогер досить швидко налагодила особисте життя і зараз готується до весілля з американцем на ім'я Джордж.

В інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" Логунова розповіла, чим займається її обранець і як він ставиться до їхньої зі Ступкою дочки.

Фото: instagram.com/polinalogunova

За словами Поліни, вони з Дмитром перестали жити разом у січні і буквально одразу вона зустріла Джорджа. Познайомилася пара через спільних друзів. Стосунки пари стали стрімко розвиватися, вже через місяць американець зробив коханій пропозицію.

Обранцю Логунової 36 років, він розлучений і має двох синів. Чоловік володіє міжнародною маркетинговою компанією і добре заробляє, що не може не тішити Поліну, яка, за її словами, "хоче бути нижче і тягтися до чоловіка".

"Гроші він уміє заробляти. У попередніх стосунках я заробляла більше. У цих стосунках я заробляю менше", – поділилася Логунова.

Фото: instagram.com/polinalogunova

Із Дмитром Поліна офіційно ще не розлучилася, але вони вже "на фінішній прямій". Після розлриву колишні закохані змогли зберегти спокійні стосунки заради їхньої дочки Богдани. Також Ступка не встряє у стосунки дівчинки та вітчима.

"Діма розуміє, що так, ми дуже швидко розійшлися, так, у мене швидко почалися стосунки. І там вставляти якісь палиці в колеса між спілкуванням Богдани та мого нареченого теж немає сенсу, що це дасть? Тому ми дуже м'яко один одному поступаємося", - сказала блогер.

Поліна та Богдана вже переїхали до будинку Джорджа біля Лос-Анджелеса. Наречений Логунової облаштував для дівчинки кімнату в рожевих тонах, щоб дитині було комфортніше.

Дитячі ревнощі, звичайно, присутні, але Поліна робить все від неї залежне, щоб дочка розуміла, що її материнська любов ніколи не зміниться.

Фото: instagram.com/polinalogunova

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували