Лайм

На розлучення не подавали: Дантес розповів про стосунки та розставання з Дорофєєвою

Співак не поспішає узаконити свій статус одинака

Новина про розлучення Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса прозвучала у перший місяць війни і для багатьох стала несподіванкою. У спільній заяві екс-пара запевнила, що розійшлася за взаємною згодою та зберегла добрі стосунки.

У новому інтерв'ю YouTube-проекту "Слава+" Дантес розповів, як вони вирішили зробити цей крок і що відчуває до Дорофєєвої сьогодні.

Фото: https://www.instagram.com/vladimirdantes/

"Ті, хто розлучається, знають, що це відбувається не за один день. Місяць за місяцем ми розмовляли. Круто, що ми говорили дуже багато. Про те, як ми почуваємося одне з одним, що змінилося. Десь наприкінці січня вирішили, що розходимося. На початку лютого я винайняв квартиру, а Надя залишилася в будинку", - розповів виконавець.

Вова запропонував Наді забрати спільний будинок, але вона заявила, що їй не потрібні його "геройські вчинки". "Ми будували його разом, і будемо ділити його разом, - сказав Дантес. - Ніхто з нас не захотів би залишатися в цьому будинку".

Продати будинок до початку війни пара не встигла, як і подати на розлучення. 1 березня вони планували влаштувати вечірку, щоб розповісти друзям про свій розрив, але вторгнення РФ порушило плани.

"Коли почалася війна, ми були поруч. Я приїхав додому, ми почали збирати речі, приїхала купа друзів. І потім десь за 2 тижні таке дивне почуття, що ми не разом, але разом. Ти думаєш: я щось не то роблю, ця картинка не чесна", - розповів він.

Фото: https://www.instagram.com/vladimirdantes/

Після цього подружжя роз'їхалося і написало пост в Instagram, "щоб не брехати людям". Володимир Дантес перейшов на українську мову і пояснив свої почуття до Дорофєєвої різницею між українськими словами "люблю" та "кохаю".

"Я напевно "люблю", тому що дивно було б стільки місяців "кохати". У мене є життя, прекрасне життя. Якби хтось із нас "кохав", це було б нечесно. Ми не змогли б жити нормальною. Якщо ви зрозуміли одного разу, що не кохаєте одне одного, а любите, ви стали близькими друзями, ви поважаєте одне одного, і не хочете на*рати в цю історію, то розійдіться, - сказав він. - Бен Аффлек і Джей Ло через 20 років знову разом. Я не кажу, що ми будемо разом. Просто потрібно жити життя, не потрібно зациклюватися на чомусь одному. Наше життя змінюється щохвилини. Тому я її люблю, але думаю, що не кохаю".

Заява на розлучення - не першорядна річ, про яку колишня пара поки не думає. "Не бачу необхідності розлучатися прямо зараз. Якщо вона надумає виходити заміж, або я - одружитися, скажу: "Сорі, дуже треба, час підтискає!" - пожартував Володимир.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Український гуморист назвав причину, чому його не взяли до лав ЗСУ

Володимир Жогло не зміг потрапити на фронт через проблеми зі здоров'ям - гуморист та шоумен розповів, як ходив до військкомату

Яким був перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступила Україна: відео найкращих номерів

Після першого півфіналу у фінал "Євробачення-2024" пройшли 10 учасників, серед яких alyona alyona та Jerry Heil - відео виступу України 7 травня

На конкурсі вперше за 30 років: як представниця Люксембурга виступила на "Євробаченні-2024"

Люксембург повернувся на Євробачення після 30-річної перерви - хто представляє країну у та яким був виступ виконавиці - відео