Лайм

Мені ще багато працювати: Даша Квіткова показала, як схудла після пологів

У своєму блозі молода мама регулярно ділиться подробицями процесу схуднення

Переможниця 9 сезону шоу "Холостяк" Даша Квіткова, яка в липні 2021 року вперше стала мамою, показала, наскільки їй вдалося схуднути після пологів. Дівчина зазначила, що до фігури її мрії доведеться ще багато працювати.

На своїй сторінці в Instagram дружина Нікіти Добриніна виклала відповідний знімок. Вона позувала у спортивних штанях, чорному топі та сорочці у клітку. Волосся було зібрано в недбалий пучок.

Фото: instagram.com/kvittkova

"До фігури моєї мрії мені ще багато працювати, але після пологів я сприймаю себе на кожному етапі", - зізналася Даша.

У своєму блозі у соціальних мережах молода мама регулярно ділиться подробицями схуднення. Раніше дівчина говорила, що важила 60 кг і мріє скинути ще 10. "Бо ще немає того результату, що я хочу", - заявляла вона.

Фото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, Нікіта Добринін з початку війни в Україні захищає Київ у складі територіальної оборони. Він розповів, що його дружина із маленьким сином зараз у безпеці, вони залишилися на Західній Україні.

Квіткова раніше зізнавалася, що важко переживає розлуку з чоловіком. За її словами, у серці з'явилася велика рана, яку зробив "русский мир", і з кожним днем ця рана лише збільшується. "Вже який день поспіль я плачу 24/7. Нікіта вирішив усі справи на заході і поїхав назад обороняти Київ та область. У серці велика рана, яку зробив "русский мир", і з кожним днем ця рана стає більшою. Цей "мир" вбиває, забирає домівки, розлучає сім'ї та робить ще багато страшних речей, які навіть не вкладаються у голову", - говорила вона.

Фото: instagram.com/kvittkova

Даша Квіткова та Нікіта Добринін зустрілися у 2019 році на проекті "Холостяк", де дівчина була однією з претенденток на руку та серце ведучого. У фіналі шоу Добринін обрав Квіткову, і вже у травні 2020-го закохані зіграли весілля. Їхній первісток Лев народився у липні 2021 року. До і після цього Квіткова неодноразово заявляла, що мріє народити ще одну дитину.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria