Лайм

Вона пережила жахіття: Андрій Бєдняков розповів про сестру в Маріуполі та смерть мами

Екс-ведучий "Орла та Решки" поділився особистим горем

Андрій Бєдняков родом з Маріуполя, і після початку повномасштабного вторгнення РФ у місті більше місяця перебували його сестра Оксана та важкохвора мама. Після того, як рідні українського телеведучого вибралися з блокадного міста, його мама померла, і він навіть не зміг з нею попрощатися.

У новому інтерв'ю "Слава+" Бєдняков розповів, що пережила його сім'я після 24 лютого.

Андрій Бєдняков з мамоюФото: instagram.com/biedniakov

"Я впевнений, що у Маріуполі було гірше, ніж у Бучі. Сестра бачила трупи людей, які лежать на вулицях. Але ми про це не говорили. У нас було максимум 1,5 хвилини, і коли ти розумієш, що зараз у тебе може обірватися зв'язок, не хочеться взагалі про це говорити, - згадав Андрій про період, коли з родиною не було зв'язку. - Ми не говорили про війну, а тільки одне про одного: як ти почуваєшся, чи все добре, чи все є, ви поїли, ви змогли покупатися, у вас є що пити?"

За словами екс-ведучого проекту "Орел і Решка", його рідні нічого не пили, зливали воду з батарей, розтоплювали сніг та готували на ньому їжу. "Ці питання нагальні, про війну ми не розмовляли з нею. Вона пережила такий стрес і такі жахіття, що я не хочу з нею про це зараз говорити взагалі, - сказав Бєдняков. - Вона пережила смерть мами - це найскладніше. І вона виїхала зі свого міста. Вона не знала, що в мене. Коли вона додзвонилася, то думала, що Києва вже немає".

Довгий час люди жили у вакуумі, а Маріуполем їздили машини з гучномовцями, з яких повідомляли брехню про те, що Києва вже немає, а Одесу вже здали.

"Мама хворіла, і з нею весь час були жінки-доглядальниці. Коли почалася війна, вона одній із доглядальниць сказала, що все, це кінець. Це останні слова мамині, які я дізнався від людей", - поділився Андрій.

Смерть мами Бєдняков сприйняв дуже болісно. Його тато пішов із життя ще у 2012 році, і тепер телеведучий відчув, що така самотність.

"Після смерті батьків не стаєш мудрішим, ти стаєш один. Тому що ти найбільше потрібен своїм батькам. Є дружини, є діти, є друзі, є сестри та брати, родичі. Але ніхто тебе так не любить, як батьки – мама та тато. Десь я залишився один", - сказав він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита