Лайм

Не зможу навіть попрощатися: Андрій Бєдняков розповів про смерть мами після виїзду з Маріуполя

У сім'ї ведучого трапилося горе

Український телеведучий Андрій Бєдняков повідомив дописувачам свого Instagram трагічну новину – померла його мама. Днями жінку вдалося вивезти з блокадного Маріуполя, однак у ніч проти 6 квітня її серце зупинилося.

За словами шоумена, мама давно хворіла, і останніми днями була в комі, але якби не "визволителі", то вона була б ще жива. З початку вторгнення російських окупантів в Україну жінка слабшала з кожним днем, з кожним вибухом.

Андрій Бєдняков Фото: instagram.com/biedniakov

"Руський мир" - гірше за найстрашнішу хворобу. Гірше за рак та альцгеймера. Ця ідеологія та армія тягне на той світ швидше, - зазначає Бєдняков. - Путін забрав у мене найрідніше".

"Страшно те, що я не зможу навіть попрощатися з мамою. Адже я доїхав би до найближчого посту. Але я впевнений, що рано чи пізно - я приїду попрощатися до мами. Коли на тій території знову висітиме український прапор", - наголосив Бєдняков.

Мама Андрія Бєднякова Фото: instagram.com/biedniakov

Як розповідав раніше Бєдняков, мама із сестрою виїхали з Маріуполя 4 квітня. Він радів тому, що сім'я змогла вибратися з пекла, але тоді ще не знав, що мама вже давно в комі.

"За час війни я говорив із сестрою 2 рази, - поділився шоумен. - По хвилині. Коли вони, нарешті, змогли виїхати - мені зателефонували родичі. Я зрадів. Але потім зателефонувала сестра і сказала, що мама в комі. "Вже у комі давно. Я не стала тобі говорити, щоб не засмучувати. Як з'явилася нагода, ми поїхали. Я не хотіла ховати маму біля під'їзду, як це робили інші".

Наприкінці допису ведучий "Орла і Решки" звернувся до своїх "друзів-мовчунів" із Росії.

"Я не хотіла ховати маму біля під'їзду. Як робили інші" ... Нехай ця фраза з'являється щоразу у вашій голові, мої російські "друзі-мовчуни", коли згадуєте про мене! Не здумайте мені писати", - додав Бідняков.

  • Руслана показала страшні кадри звільненої від окупантів Бородянки. Загарбники практично повністю розтрощили житлові будинки, дитячі майданчики, садки, школи.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа